Glukosamiini Combi

Glukosamiini Combi Purkki

Ravintolisä on pieninä annoksina, kuten tabletteina, nautittava elintarvike, jonka tarkoituksena on täydentää ruokavaliota. Ravintolisä voi sisältää esimerkiksi vitamiineja tai kivennäisaineita.

Yhdistelmävalmiste ikääntyvälle tuki- ja liikuntaelimistölle. Sisältää glukosamiinia ja normaalille luuston terveydelle tärkeitä kalsiumia ja D3-vitamiinia. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, soijaton, liivatteeton. 120 tabl.

3.6/5
Kiitos palautteestasi!
Glukosamiini Combi Purkki

Ikääntyvälle tuki- ja liikuntaelimistölle kehitetty yhdistelmävalmiste. Sisältää glukosamiinia sekä normaalille luuston terveydelle tärkeitä kalsiumia ja D3-vitamiinia.

Annostus: 1−2 tablettia päivässä.

Valmistetta ei suositella alle 18-vuotiaille eikä raskaana oleville tai imettäville naisille. Jos käytät jatkuvaa lääkitystä (mm. verenohennuslääkitys), olet diabeetikko tai glukoosinsietokykysi on heikentynyt, varmista glukosamiinin soveltuvuus lääkäriltä tai apteekista.

Aineosat: Kalsiumkarbonaatti, glukosamiinihydrokloridi (Aspergillus niger), täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyylimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), väriaine (titaanidioksidi), pintakäsittelyaine (glyseroli), kolekalsiferoli (D3)-valmiste.

 

Ravintolisä

Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Hiivaton, Sokeriton, Väriaineeton, Liivatteeton