Melatoniini Orion 1 Mg + Magnesium 100 Tabl.

Melatoniini Orion 1 mg + Magnesium

Kiitos palautteestasi!

Nukahtamisaikaa lyhentävä ja aikaeron vaikutuksia lievittävä, pyöreä, jakouurteellinen, päällystetty, nieltävä tabletti. Magnesium tukee hermoston ja lihasten toimintaa. Ei sisällä makeutusaineita. Laktoositon, gluteeniton, soijaton, hiivaton. Ei sisällä liivatetta, eikä eläinperäisiä ainesosia. Ei väri- tai aromiaineita. Valmistettu Suomessa. 30 ja 100 tabl.

Melatoniini Orion 1 Mg + Magnesium 100 Tabl.

Tuoteteksti

Käyttöaiheet: Auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittää aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia. Tablettiin lisätty magnesium (120 mg/tabletti) tukee hermoston ja lihasten toimintaa.

Annostus:
Nukahtamisajan lyhentämiseen 1 tabletti lähellä nukkumaanmenoaikaa. Aikaeron yksilöllisen vaikutuksen lievittämiseen 1/2-1 tablettia lähellä nukkumaanmenoaikaa ensimmäisenä matkapäivänä ja muutamana seuraavana päivänä matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Yli 18-vuotiaille. Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville äideille.

Pakkaukset:
30 tabl. ja 100 tabl.

 

Ruokavalio

gluteeniton, laktoositon, maidoton, soijaton, hiivaton, sokeriton, liivatteeton, vegaaninen(ei sisällä eläinperäisiä ainesosia)