Multivita Omegalive Juniori

Multivita Omegalive Juniori 45tabl CMYK

Ravintolisä on pieninä annoksina, kuten tabletteina, nautittava elintarvike, jonka tarkoituksena on täydentää ruokavaliota. Ravintolisä voi sisältää esimerkiksi vitamiineja tai kivennäisaineita.

Hedelmäisen makuinen omega-3-kalaöljyvalmiste myös perheen pienimmille. Pehmeä, geelimäinen tabletti maistuu raikkaasti appelsiinilta ja sitruunalta, ja siinä on käytetty vain luonnollisia väriaineita. Päiväannos, 2 kpl sisältää jopa 700 mg omega-3-rasvahappoja sekä 10 mg lasten luuston normaalia kasvua ja kehitystä tukevaa D3-vitamiinia. Makeutettu ksylitolilla ja sorbitolilla. 45 tabl.

4.4/5
Kiitos palautteestasi!
Multivita Omegalive Juniori 45tabl CMYK

Hedelmäisen makuinen omega-3-kalaöljyvalmiste myös perheen pienimmille. Pehmeä, geelimäinen tabletti maistuu hedelmäisen raikkaasti appelsiinilta ja sitruunalta, ja siinä on käytetty vain luonnollisia aromi -ja väriaineita. Maku on saanut paljon kehuja! Makeutettu ksylitolilla ja sorbitolilla. Geelimäinen pehmeä tabletti on kätevä ja helppo pilkkoa tarvittaessa pieniin osiin.  

Annostus: Päiväannos, 2 kpl sisältää 1110mg kalaöljyä josta 700mg omega-3 (DHA 522mg, EPA 112mg), sekä 10 µg D3-vitamiinia.

Muuta huomioitavaa: Valmiste ei sisällä kalaproteiinia, mutta herkimmät kala-allergikot voivat saada oireita

Pakkaus: 45 kpl.

kalaöljy, makeutusaine (ksylitoli, sorbitoli), vesi, kosteudensäilyttäjä (glyseroli), liivate (nauta), hapettumisenestoaine (trinatriumsitraatti, omenahappo), luontainen aromi (sitruuna, appelsiini), kolekalsiferoli(D3)-valmiste, väri (beta-karoteiini), kasviöljy (rypsi)

Ravintolisä

Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Hiivaton, Sokeriton, Liivatteeton (sika)