Odottavat äidit -kehitysprojektin kilpailun säännöt

1. Järjestäjä ja yhteistyökumppanit

Järjestäjänä Orion Oyj.

2. Arvonta

Kilpailussa arvotaan 5 kappaletta Puhti –terveysmittauksia. Palkinnon arvo on 139 euroa euroa. Puhti terveysmittauksesta saat lisätietoa sivulta https://www.puhti.fi/. Palkinto toimitetaan lahjakorttina. Voit itse valita, millä paikkakunnalla käyt ottamassa Puhti palvelun verinäytteet. Palkinnon arvoa ei voi muuttaa rahaksi.

Arvonnan järjestäjä maksaa palkinnon arpajaisveron. Voittaja arvotaan osallistumisajan päätyttyä. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti voittajan ilmoittamaan puhelinnumeroon, sähköpostiosoitteeseen tai yksityisviestillä. Voittajan nimi ja asuinpaikkakunta voidaan ilmoittaa myös Itsehoitoapteekin verkkosivustolla, FB-sivulla, Instagram-tilillä ja/tai Itsehoitoapteekin uutiskirjeessä. Jos voittajaa ei tavoiteta viiden arkipäivän kuluessa arvonnasta, arvotaan uusi voittaja. Arvonnan järjestäjä ei korvaa palkintoa mikäli osallistujaa ei tavoiteta, tai hän on antanut virheellisen puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen tai ne ovat epäselvänä tulkinnanvaraisia. Voittajan nimi voidaan julkaista arvontaan osallistuneille osoitetuissa sähköposteissa, sekä järjestäjän ja yhteistyökumppaneiden internetsivustoilla ja muun kampanjatiedottamisen yhteydessä. Palkinto tullaan luovuttamaan seuraavan 30 päivän kuluessa arvontapäivästä.

3. Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Odottavat äidit kehitysprojektin  loppuun saakka suorittaneet henkilöt.

4. Osallistumisaika

Arvonta suoritetaan kehitysprojektin päätyttyä maaliskuussa 2020 viikolla 11.

5. Osallistuminen

Arvontaan osallistuu automaattisesti ne henkilöt, jotka on valittu Odottavat äidit kehitysprojektiin ja jotka ovat osallistuneet hankkeeseen 3 kuukauden kestoajan.

6. Järjestäjän vastuu

Arvonnan järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon yhteisarvoa. Verkossa toimiva osallistumissivusto toimii käytetyimmissä internetselaimissa. Arvonnan järjestäjä ja arvonnan tekninen toteuttaja eivät vastaa kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista kuten ongelmasta yleisessä verkkoyhteydessä, arvontaan osallistuvan henkilön palomuurin tai virustorjuntaohjelmiston toiminnasta johtuvista ongelmista tai arvontaan osallistuvan henkilön tahallisesta tai tahattomasti haitallisesta käyttäytymisestä, eikä mistään näiden takia aiheutuneista vahingoista. Arvonnan järjestäjä ja tekninen toteuttaja eivät ota myöskään vastuuta osallistujan tietokoneelle tai muulle omaisuudelle tulleista vahingoista tai viruksista, jotka ovat aiheutuneet sivuston käytöstä tai siihen kirjautumisesta tai tästä sivustosta ladatusta tai tästä sivustosta peräisin olevasta materiaalista, datasta, teksteistä, kuvista, videoista tai äänestä. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Orion Oyj:n, arvonnan yhteistyökumppanin tai edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan.

7. Tavaramerkit ja tekijänoikeudet

Kaikki tässä arvonnassa esiintyvä materiaali on suojattu tekijänoikeudella, ellei muuten ilmoiteta. Kaiken materiaalin käyttö on kielletty ilman Orion Oyj:n kirjallista lupaa. Nämä arvontasäännöt koskevat kaikkia osanottajia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.