Probicare 200g Rgb

Probicare

3.9/5
Kiitos palautteestasi!

Uusi Probicare on täyteläinen perusvoide, joka sisältää ihoa uudistavaa ja ihon omaa immuunipuolustusta vahvistavaa Lactococcus lactis- solu-uutetta. Solu-uute auttaa vahvistamaan ihon omaa läpäisyestettä suojaten ihoa ulkoisilta stressitekijöiltä. Glyseroli ylläpitää ihon kosteustasapainoa ja karitevoi kasvisrasva pehmentää sekä hoitaa ihoa. Hajustamaton.

Probicare 200g Rgb

Tuoteteksti

Herkästi reagoivalle iholle, kuivalle- sekä atooppiselle iholle. Suunniteltu rauhoittamaan atopiaan taipuvaista ihoa sekä ylläpitää ihon kuntoa pahenemisvaiheiden välillä. Pitää ihon omaa mikrobiomistoa mahdollisimman monipuolisena ja edistää immuunipuolustuksellisia reaktioita ihossa sekä tukee ihoa suojaavan läpäisyesteen toimintaa. Hajustamaton.

Käyttöaiheet: Perusvoide herkästi reagoivalle iholle, kuivalle- sekä atooppiselle iholle.

Korvattavuus: sv-korvattavuus haettavana

Pakkaukset: Probicare 30 g, 200 g ja 500 g pumppupullo.

Vegaaninen ( ei sisällä eläinperäisiä ainesosia).

Ainesosat

Aqua, Butylene Glycol, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride,  Butyrospermum Parkii, Lactococcus Ferment Lysate, Cetyl Alcohol (and) Ceteth-20 (and) Steareth-20, Glyceryl Stearate(and) PEG-75 Stearate, Isopropyl Palmitate, Sodium Lactate, Xanthan Gum

Ruokavaliot ja erityistarpeet

Vegaaninen

Probioottisilla tuotteilla tutkitusti positiivisia vaikutuksia ihoon

Iho altistuu jatkuvasti erilaisille ärsykkeille, kuten UV-säteilylle, saasteille ja
kosmetiikalle. Myös stressi, pesu vääränlaisilla tuotteilla, tietyt ruoka-aineet ja allergiat voivat ärsyttää ihoa.

Ärsykkeiden seurauksena ihon mikrobitasapaino saattaa muuttua ja patogeenit bakteerit eli taudinaiheuttajat lisääntyä iholla, mikä voi pahentaa esimerkiksi atooppista ihottumaa, rosaceaa ja aknea.

probicare_2019_tiedekuva_540x281.jpg

  • Orionin uusi Probicare-voide sisältää Lactococcus lactis -solu-uutetta eli probioottista lysaattia, jossa bakteerit eivät ole eläviä. Tiettyjen bakteerien osien on osoitettu edistävän immuunipuolustuksellisia reaktioita ihossa ja tukevan ihoa suojaavan läpäisyesteen toimintaa.
  • Solu-uutteilla eli lysaateilla on tutkitusti positiivisia vaikutuksia myös ihon uudistumiseen ja haavojen parantumiseen.
  • Probioottiset tuotteet suojaavat ihoa ja vahvistavat ihon suojakerrosta ja vastustuskykyä.
  • Lysaateilla on havaittu myös tulehdusta ehkäisevää vaikutusta. Lysaattien vaikutuksesta iholle tärkeiden proteiinien ja entsyyminen tuotanto lisääntyy.
  • Lisäksi probioottiset bakteerit vähentävät ihon reaktiivisuutta ja estävät taudinaiheuttajien lisääntymisen iholla.


Lähteet:
Crespo C. Pharm Pharmacol Int J. 2017; 5(6): 226–231.
Sultana R et al. Applied and Environmental Microbiology 2013; 79(16): 4887–94.
Lukic et al. Wound Repair Regen 2017; 25(6): 912–922.