Femisan tuotteet naiselliseen hyvinvointiin

Tuoteryhmät ja pikalinkit

Herkkää intiimialuetta on tarkeää hoitaa oikeanlaisilla tuotteilla. Valitse monipuolisesta Femisan-tuoteperheestä omaan tilanteeseesi sopiva. Hellävaraiset Femisan-tuotteet ovat väriaineettomia, tuoksuttomia ja hormonittomia.

Kuivalle iholle ja kuiville limakalvoille

Femisan_Tuoteperhe_IHA_tuotesivusto_kategoria_kuivuus-kutina_800x600px.jpg

Femisan Vital on hormoniton emätingeeli kuivuudesta johtuvan kutinan, ärsytyksen ja kirvelyn lievittämiseen. Femisan Vital on miellyttävä käytössä; se ei kirvele eikä valu. Tuote sopii kaiken ikäisille naisille.

Femisan Oil on helppokäyttöinen, kosteuttava öljy intiimialueen ja koko vartalon hoitoon. Sisältää runsaasti E-vitamiinia, joka rauhoittaa ja hoitaa herkkää ihoaluetta. Jättää ihon pehmeäksi, joustavaksi ja miellyttävän tuntuiseksi. Tuote sopii kaiken ikäisille sekä naisille että miehille.

Hormoniton emätingeeli kuivuuden hoitoon:

Intiimialueelle ja koko vartalolle:

Vahvista vastustuskykyä*

Femisan Karpalo.jpg

Femisan Karpalo on vahva karpalovalmiste, joka sisältää runsaasti flavonoideja, kolme eri maitohappobakteerikantaa sekä C-vitamiinia. *Tuotteen sisältämä C-vitamiini edistää elimistön vastustuskykyä ja immunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Bakteerivaginoosin hoito ja ennaltaehkäisy

Femisan_Tuoteperhe_IHA_tuotesivusto_kategoria_bakteerivaginoosi_800x600px.jpg

Femisan Balance on emätingeeli bakteerivaginoosin oireiden hoitoon ja ehkäisyyn. Se palauttaa ja säilyttää intiimialueen luonnollisen pH-tasapainon sen häiriinnyttyä esim. antibioottilääkityksen tai kuukautisten yhteydessä. Lue 10 faktaa bakteerivaginoosista.

Intiimialueen päivittäinen hoito

Femisan_Tuoteperhe_IHA_tuotesivusto_kategoria_paivittaiseen_800x600px.jpg

Femisan Wash on hellävarainen puhdistusgeeli intiimialueelle. Se kosteuttaa ja suojaa herkkää ihoaluetta sekä säilyttää intiimialueen luonnollisen pH:n. Intiimialueen liiallista kuivuutta voi ehkäistä myös oikealla pesutuotteella.