Femisan tuotteet intiimialueen hoitoon

Tuoteryhmät ja pikalinkit

Herkkää intiimialuetta on tarkeää hoitaa oikeanlaisilla tuotteilla. Valitse monipuolisesta Femisan-tuoteperheestä omaan tilanteeseesi sopiva. Hellävaraiset Femisan-tuotteet ovat väriaineettomia, tuoksuttomia ja hormonittomia.

Kuivien limakalvojen hoito

Femisan_Tuoteperhe_IHA_tuotesivusto_kategoria_kuivuus-kutina_800x600px.jpg

Femisan Vital on hormoniton emätingeeli kuivuudesta johtuvan kutinan, ärsytyksen ja kirvelyn lievittämiseen. Femisan Vital on miellyttävä käytössä; se ei kirvele eikä valu. Tuote sopii kaiken ikäisille naisille.

Femisan Geeli tuo kaivattua kosteutta intiimialueelle. Femisan Geeli jättää iholle liukkaan ja suojaavan pinnan sekä viilentävän tunteen.

Sisäiseen käyttöön:

Ulkoiseen käyttöön:

Bakteerivaginoosin hoito ja ennaltaehkäisy

Femisan_Tuoteperhe_IHA_tuotesivusto_kategoria_bakteerivaginoosi_800x600px.jpg

Femisan Balance on emätingeeli bakteerivaginoosin oireiden hoitoon ja ehkäisyyn. Se palauttaa ja säilyttää intiimialueen luonnollisen pH-tasapainon sen häiriinnyttyä esim. antibioottilääkityksen tai kuukautisten yhteydessä. Lue 10 faktaa bakteerivaginoosista.

Intiimialueen päivittäinen hoito

Femisan_Tuoteperhe_IHA_tuotesivusto_kategoria_paivittaiseen_800x600px.jpg

Femisan Wash on hellävarainen puhdistusgeeli intiimialueelle. Se kosteuttaa ja suojaa herkkää ihoaluetta sekä säilyttää intiimialueen luonnollisen pH:n. Intiimialueen liiallista kuivuutta voi ehkäistä myös oikealla pesutuotteella.