DeviSol -arvonnan säännöt

1. Järjestäjä ja yhteistyökumppanit

Järjestäjänä Orion Oyj

2. Arvonta

Kilpailussa arvotaan 15 kappaletta Devisol tuotepaketteja. 5 kpl per arvonta. Tuotepaketit: 5kpl; Devisol POP 10 mikrog 60tabl ja Devisol Mustikka 20 mikrog. 10kpl; 200tabl tai Devisol Mustikka 20 mikrog 200tabl ja Devisol Neutral 20 mikrog 200tabl. Palkinnon arvo on noin 25-40 euroa. Palkinnon arvoa ei voi muuttaa rahaksi.

Arvonnan järjestäjä maksaa palkinnon arpajaisveron. Voittaja arvotaan osallistumisajan päätyttyä. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajan nimi voidaan ilmoittaa myös Itsehoitoapteekin verkkosivustolla, FB-sivulla, Instagram-tilillä ja/tai Itsehoitoapteekin uutiskirjeessä. Jos voittajaa ei tavoiteta viiden arkipäivän kuluessa arvonnasta, arvotaan uusi voittaja. Arvonnan järjestäjä ei korvaa palkintoa mikäli osallistujaa ei tavoiteta, tai yhteystiedot ovat epäselvät tai tulkinnanvaraisia. Voittajan nimi voidaan julkaista arvontaan osallistuneille osoitetuissa sähköposteissa, sekä järjestäjän internetsivustoilla ja muun kampanjatiedottamisen yhteydessä. Palkinto tullaan luovuttamaan seuraavan 30 päivän kuluessa arvontapäivästä.

3. Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset täysi-ikäiset henkilöt lukuun ottamatta seuraavaksi mainittuja poikkeuksia. Arvontaan eivät saa osallistua Orion Oyj:n tai sen tytäryhtiöiden työntekijät eivätkä heidän perheenjäsenensä. Arvontaan osallistuminen vaatii yhteystietojen jättämistä. Arvontaan saa osallistua ainoastaan omalla nimellä ja omalla sähköpostiosoitteella.

4. Osallistumisaika

Arvontaan voi osallistua 16.11-15.12.2020, ellei toisin ilmoiteta.

5. Osallistuminen

Arvontaan voi osallistua Facebookissa ja Instagramissa. Osallistuminen tapahtuu Facebookissa ja Instagramissa erikseen ilmoitetulla tavalla. Kommentoimalla (Facebook, Instagram) osallistuja hyväksyy arvonnan säännöt.

6. Järjestäjän vastuu

Arvonnan järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon yhteisarvoa. Verkossa toimiva osallistumissivusto toimii käytetyimmissä internetselaimissa. Arvonnan järjestäjä ja arvonnan tekninen toteuttaja eivät vastaa kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista kuten ongelmasta yleisessä verkkoyhteydessä, arvontaan osallistuvan henkilön palomuurin tai virustorjuntaohjelmiston toiminnasta johtuvista ongelmista tai arvontaan osallistuvan henkilön tahallisesta tai tahattomasti haitallisesta käyttäytymisestä, eikä mistään näiden takia aiheutuneista vahingoista. Arvonnan järjestäjä ja tekninen toteuttaja eivät ota myöskään vastuuta osallistujan tietokoneelle tai muulle omaisuudelle tulleista vahingoista tai viruksista, jotka ovat aiheutuneet sivuston käytöstä tai siihen kirjautumisesta tai tästä sivustosta ladatusta tai tästä sivustosta peräisin olevasta materiaalista, datasta, teksteistä, kuvista, videoista tai äänestä. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Orion Oyj:n, arvonnan yhteistyökumppanin tai edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan.

7. Tavaramerkit ja tekijänoikeudet

Kaikki tässä arvonnassa esiintyvä materiaali on suojattu tekijänoikeudella, ellei muuten ilmoiteta. Kaiken materiaalin käyttö on kielletty ilman Orion Oyj:n kirjallista lupaa. Nämä arvontasäännöt koskevat kaikkia osanottajia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.