DeviSol Mix 10 200 tabl.

DeviSol MIX 10 mikrog

5/5
Kiitos palautteestasi!

Hauska monimakupakkaus sisältää samassa pakkauksessa kolmea erimakuista tablettia - marjaisia mansikan makuisia sekä hedelmäisiä banaanin ja päärynän makuisia imeskely/purutabletteja. Mikä on teidän perheen suosikkimaku? Helposti suussa hajoavissa imeskely/purutableteissa on 10 mikrog D3-vitamiinia. Hammasystävällinen - makeutettu ksylitolilla ja sorbitolilla. Valmistettu Suomessa. Pakkauskoot: 200 tabl.

DeviSol Mix 10 200 tabl.

Tuoteteksti

DeviSol MIX on hauska monimakupakkaus, jossa on mansikan, banaanin ja päärynän makuisia -ja värisiä tabletteja samassa pakkauksessa. Helposti suussa hajoava koostumus. 1 puru/imeskelytabletti sisältää 10 mikrog D3-vitamiinia. Sisältää vain luonnollisia aromiaineita. Makeutettu ksylitolilla ja sorbitolilla. Laktoositon (maidoton), hiivaton, gluteeniton ja sokeriton. Valmistettu Suomessa. 

 

Käyttöaiheet: Päivittäisen D-vitamiinin saannin varmistaminen.

Annostus: 1 tabletti päivässä

Koostumus: makeutusaine (ksylitoli, sorbitoli), paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), täyteaine (hydroksipropyyliselluloosa), kolekalsiferoli(D3)-valmiste, aromit (mansikka, päärynä, banaani, safloriuute) väri (punajuuriväri, klorofylliinikuparikompleksit)

Pakkaukset: 30, 200 tabl.

Ruokavaliot ja erityistarpeet

Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Hiivaton, Sokeriton, Liivatteeton