DeviSol Vege D3-vitamiinitabletti

Devisol-vege_plain.jpg

DeviSol Vege D3-vitamiinitabletti on kehitetty erityisesti kasvissyöjille ja vegaaneille. 20 mikrogramman vahvuinen tabletti ei sisällä mitään eläinperäisiä aineosia.

Vegaanit ja d-vitamiini

Kaikki vegaanit tarvitsevat käytännössä erillisen D3-vitamiinilisän, sillä kasviperäinen ruokavalio ei sisällä luonnostaan riittävästi D-vitamiinia. DeviSol Vege tarjoaa hyvän vaihtoehdon vegaaniruokavaliota noudattavalle. Se on helppo tapa turvata päivittäinen riittävä D3-vitamiinin saanti. Vertaa myös hintaa – DeviSol Vege on käytössä edullinen kasviperäinen D3-vitamiinivalmiste!

D3-vitamiineissa on eroja

D3-vitamiinitabletit ja -valmisteet sisältävät pääsääntöisesti eläinperäistä D3-vitamiinia (kolekalsiferolia). Raaka-aine saadaan yleensä lampaan villarasvasta tai kalanmaksaöljystä.

Devisol Vegessä D3-vitamiini on peräisin leväkasveihin lukeutuvasta jäkälästä, joka sisältää luonnostaan korkean pitoisuuden D3-vitamiinia (kolekalsiferolia).

Kaikki tarpeellinen mutta ei mitään ylimääräistä

Pieni, helposti nieltävä DeviSol Vege -tabletti sisältää vain viittä eri aineosaa, ja sen valmistuksessa tabletoinnin apuaineetkin on pyritty pitämään minimissään.

Tutustu DeviSol Vegen koostumukseen