Biorion tuoteperhe

Biorion Strong -ravintolisä, 5mg biotiinia

Monipuolinen Biorion Strong ravintolisä sisältää runsaasti biotiinia, tuoden lisää elinvoimaa hiuksille ja kynsille. Vain yksi kapseli päivässä riittää.

Tutustu tuotteeseen

Biorion shampoo, hoitoaine ja hoitoneste

Hiukset ja päänahka voivat hyvin, kun huolehdit niiden hyvinvoinnista tarpeisiisi sopivin tuottein. 

Tuuheuttava ja kosteuttava shampoo pesee hellävaraisesti samalla stimuloiden hiuspohjan verenkiertoa mikä edesauttaa sen elinvoimaisena pysymistä.

Tuuheuttava ja ravitseva hoitoaine palauttaa kiillon ja sileyden hiuksiisi.

Hiuspohjan hyvinvointiin kehitetty, pintaverenkiertoa stimuloiva hoitoneste auttaa hidastamaan ja ehkäisemään hiustenlähtöä sekä edistää uusien hiusten kasvua.

Biorion sävyttävät tuotteet

Säilytä hiustesi kaunein sävy! Biorion sävyttävät shampoot ja hoitoaineet ylläpitävät hiusten luonnollista tai värjättyä sävyä.

Hopeashampoo ja hopeahoitoaine on vaaleille, vaalealla raidoitetuille sekä vaalennetuille tai hopeansävyisille hiuksille ylläpitämään sävyn viileyttä ja kirkkautta. Violetti pigmentti neutraloi kellertäviä sävyjä vaaleista hiuksista.

Ruskea shampoo ja ruskea hoitoaine ylläpitävät ja syventävät ruskeaa sävyä saaden hiukset näyttämään hehkuvan värikylläisiltä.

Miten allergiatesti tehdään?

Monet hiuksia sävyttävät tuotteet sisältävät ainesosia, jotka voivat ärsyttää ihoa tai aiheuttaa allergisen reaktion.

On suositeltavaa tehdä allergiatesti ennen värjäävien tuotteiden käyttöä, mikäli olet ihottumaherkkä, saanut aikaisemmin reaktion hiusväreistä tai sinulla on tai on ollut väliaikainen musta hennatatuointi, joka saattaa lisätä allergiariskiä.

Tee ihotesti 48 tuntia ennen tuotteen käyttöä. Tee testi kyynärtaipeen sisäpinnalle n. 1 cm x 1 cm kokoiselle ihoalueelle. Levitä vanutupolla pieni määrä väriä ohuelti kyynärtaipeen iholle ja anna vaikuttaa 45 min. Älä peitä ihoa. Vältä kontaktia tekstiilien kanssa. 45 min kuluttua, pese testikohta huolellisesti lämpimällä vedellä. Jos testin tai sitä seuraavan 48 tunnin aikana ilmenee ihoreaktio, sinun ei tule käyttää värjäävää tuotetta. Vaikka testi ei aiheuttaisi reaktiota, ei se tarkoita, etteikö mahdollisesti tulevaisuudessa värjäämisen yhteydessä voisi ilmetä reaktiota. Tämä testi on tärkeä varotoimenpide. Epäselvissä tapauksissa, ole yhteydessä lääkäriin.