Biorion, hyvinvointia hiuksille ja kynsille

Upeiden, terveiden hiusten edellytyksenä on hiusjuurten hyvinvointi sekä niiden riittävä ravinteiden saanti. Biorion-tuotesarja on kehitetty, jotta sinun hiuksesi voisivat mahdollisimman hyvin ja näyttäisivät vahvoilta ja elinvoimaisilta. 

Vahvat hiukset ja kynnet

Biorion ravintolisä auttaa huolehtimaan hiustesi ja kynsiesi hyvinvoinnista kaikissa elämänvaiheissa.* Tuotteeseen on valittu aineosia, joiden tunnetusti tiedetään olevan hyödyllisiä hiusten ja kynsien hyvinvoinnille. 

Vahva ja monipuolinen ravintolisä

avainlippu.png

Biorion Strong on Orion Pharman avainlipputuote.

Biorion ravintovalmisteen aineosien hiusten ja kynsien terveyteen liittyvät terveysväittämät on arvioinut Euroopan elintarviketurvallisuusviranomainen (EFSA).

Saatavilla apteekeissa ja verkkoapteekeissa kautta maan.

Yksi kapseli päivässä riittää

Biorion Strong ravintolisän ainesosien määrät on mietitty tarkkaan niin, että annostelu on helppoa: yksi kapseli päivässä riittää. Lue lisää tuotteen koostumuksesta ja ravintosisällöstä.

Kun aloitat ravintolisän käytön, on hyvä muistaa säännöllinen käyttö ja maltti tuloksia odottaessa. Kynsissä ensimmäiset positiiviset muutokset näkyvät jo noin kuukauden kuluttua. Hiuksissa voit havaita vaikutuksia noin 2-3 kuukauden kuluttua aloituksesta.  

Sopii myös erityisruokavalioihin

Biorion Strong ravintolisä sopii vegaaneille. Kapseli on kasviperäinen. Tuote on myös täysin maidoton, laktoositon, gluteeniton, soijaton ja hiivaton. Biorion ravintolisä ei sisällä liivatetta.

Kokonaisvaltaista hyvinvointia

Tarjoa hiuksillesi kokonaisvaltaista hyvinvointia ja täydennä ravintolisän vaikutusta shampoon, hoitoaineen ja hiuspohjaa stimuloivan hoitonesteen avulla. Hoidetut hiukset ja hyvinvoiva päänahka tuntuvat kaikista ihanilta! Varsinkin, jos tavoitteenasi on kasvattaa hiuksiasi, näiden tuotteiden avulla huolehdit että ulkoiset rasitukset kuten lämpökäsittelyt ja vuodenaikojen vaihtelut eivät pääse kuivattamaan hiuksiasi ja päänahkaasi. 

Tiesitkö tämän hiusten kasvatuksesta?

  • Hiuksen ainoa elävä osa on sen juuri, tätä kautta hius saa ravintonsa. 
  • Hiusten ja kynsien hyvinvointiin vaikuttavat monet eri tekijät, niin yksilölliset kuin ulkoiset.
  • Perintötekijöistä riippuen hiuksen normaali kasvusykli on noin 2–6 vuotta. Meillä jokaisella on eri kasvun vaiheissa olevia, erivahvuisia ja -laatuisia hiuksia päässämme.
  • Normaali, uusiutumisesta johtuva hiustenlähtö tarkoittaa noin 70-100 irronnutta hiusta/päivä.
  • Hiusten runsaampaa lähtemistä saattaa aiheuttaa mm. stressi ja hormonaaliset muutokset.
  • Huolehtimalla hiusjuurtesi ja päänahkasi hyvinvoinnista voit auttaa hiuksiasi säilyttämään luonnollisen, terveen elinvoimansa!

 

* Biorion Strong sisältää biotiinia, seleeniä ja sinkkiä, jotka edistävät hiusten pysymistä normaaleina. Seleeni ja sinkki edistävät myös kynsien pysymistä normaaleina.