Beko Strong 1mg B12 OD 100tabl RGB

Beko Strong B12 OD

Kiitos palautteestasi!

Suussa hajoava, vahva B12-vitamiinitabletti. Miellyttävä suutuntuma ja aito mansikan maku. B12-vitamiinin tarve voi korostua muun muassa ikääntyvillä, vegaaneilla, suoliston alueen imeytymishäiriöissä sekä tiettyjen lääkeaineiden käyttäjillä. Pienikokoinen tabletti ei sisällä laktoosia tai muita maidon aineosia, hiivaa tai gluteenia. Makeutettu mannitolilla. Sisältää vain luonnollisia väri - ja aromiaineita. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Valmistettu Suomessa. Pakkauskoot: 100 ja 150 tabl.

Beko Strong 1mg B12 OD 100tabl RGB

Tuoteteksti

Aidon mansikan makuinen, miellyttävästi suussa hajoava tabletti sisältää 1 mg B12-vitamiinia. Tabletti sisältää vain luonnollisia aromi -ja väriaineita. Valmistettu Suomessa.  
B12-vitamiinin tarve voi korostua muun muassa ikääntyvillä, vegaaneilla, suoliston alueen imeytymishäiriöissä sekä tiettyjen lääkeaineiden käyttäjillä. 


Käyttöaiheet: B12-vitamiinin päivittäisen saannin varmistaminen

Annostus:
vain aikuisille 1 tabl/vrk. Annetaan hitaasti liueta suussa.

Aineosat: Makeutusaine (mannitoli), täyteaine (silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), syanokobalamiini, paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), luontainen aromi (mansikka), väri (punajuuriväri)

Pakkaukset: 100 ja 150 tabl.

Ruokavalio

Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Hiivaton, Sokeriton, Väriaineeton, Liivatteeton, Vegaaninen