Vaikutus alkaa jo viidessä minuutissa!

posirex

Itsehoitolääke

Posirex on antiseptinen imeskelytabletti, joka lievittää suu- ja nielutulehduksen oireita. Vaikutus alkaa jo viidessä minuutissa. Vaikuttavat aineet ovat 2,4 -diklooribentsyylialkoholi ja amyylimetakresoli. Raskaus- ja imetysaikana tulee noudattaa varovaisuutta. Tutustu huolellisesti pakkausselosteeseen. Jos oireet jatkuvat, ota yhteys lääkäriisi.

Tableteissa on makuina hunaja-sitruuna sekä minttu. Posirex Honey-Lemon 1,2 mg/0,6 mg sopii aikuisille ja yli 6-vuotiaille lapsille.
Annostus: yksi imeskelytabletti joka toinen tai joka kolmas tunti. Maksimivuorokausiannos on 12 imeskelytablettia.

Posirex Mint 1,2 mg/0,6 mg sopii aikuisille ja yli 12-vuotiaille lapsille. Aikuisten annostus: Yksi imeskelytabletti joka toinen tai joka kolmas tunti. Maksimivuorokausiannos on 12 imeskelytablettia. Yli 12-vuotiaiden annostus: Yksi imeskelytabletti joka toinen tai joka kolmas tunti. Maksimivuorokausiannos on 8 imeskelytablettia.

Makuina hunaja-sitruuna ja minttu

Lue lisää aiheesta

Näytä kaikki artikkelit
5.3.2018 / Flunssan oireet ja hoito

Tavallinen flunssa kestää yleensä hoidosta riippumatta saman ajan. Oloa kannattaa kuitenkin helpottaa.

Lue lisää
10.6.2014 / Flunssan oireet ja hoito

Flunssa eli nuhakuume on suomalaisten yleisin hengitystieinfektio. Se voi koetella tervettä aikuista useita kertoja ja pikkulasta jopa kymmenen kertaa vuodessa. Flunssaan auttavat lepo, lämmin juoma ja flunssalääkkeet.

Lue lisää
26.5.2016 / Flunssan oireet ja hoito

Lyhentääkö c-vitamiini flunssaa? Suojaako juuri sairastettu flunssa uusilta? Voiko flunssa olla minulle vaarallinen? Lue lääkärin vastaukset yleisimpiin väitteisiin flunssasta.

Lue lisää

Etsi lähin apteekkisi

Hakutoiminto avaa hakutuloksesi uuteen välilehteen Google Maps -sivustolle. Haulla voit tarkistaa samalla myös monen apteekin aukioloajat. Apteekit itse vastaavat aukioloaikojen ylläpidosta ja oikeellisuudesta.