A-vitamiini edistää nenän limakalvon uusiutumista

nasolin a-vitamin

Nasolin A-vitamin tuo helpotuksen nenän kuiville limakalvoille

Kärsitkö nenän limakalvojen kuivumisesta? Nasolin A-vitamin -nenäsuihke sisältää A- ja E-vitamiinia, seesamiöljyä ja piidioksidia. Nämä ainesosat kosteuttavat ja hoitavat nenän kuivia limakalvoja ja edistävät nenän pintakerroksen uusiutumista.

Nasolin A-vitamin vaikuttaa pitkäkestoisesti. Suositeltava annostus on 1–3 suihkausta tarvittaessa molempiin sieraimiin 2–3 kertaa päivässä. Avattu nenäsuihke säilyy 12 viikkoa.

Tutustu tuotteeseen: Nasolin A-vitamin

Lue lisää aiheesta

Näytä kaikki artikkelit
nenän hoito
13.10.2017 / Flunssan oireet ja hoito

Kuivuus, tukkoisuus ja pienet nenäverenvuodot ovat tuttuja vaivoja melkein kaikille. Oikealla hoidolla niistä voi usein päästä eroon.

Lue lisää
26.5.2016 / Flunssan oireet ja hoito

Lyhentääkö c-vitamiini flunssaa? Suojaako juuri sairastettu flunssa uusilta? Voiko flunssa olla minulle vaarallinen? Lue lääkärin vastaukset yleisimpiin väitteisiin flunssasta.

Lue lisää
2.2.2019 / Flunssan oireet ja hoito

Kun flunssa iskee, tärkeintä on levätä ja lievittää oireita. Flunssalla on erilaisia vaiheita, ja esimerkiksi kuiva ärsytysyskä saattaa muuttua vähitellen sitkeän liman yskimiseksi

Lue lisää

Etsi lähin apteekkisi

Hakutoiminto avaa hakutuloksesi uuteen välilehteen Google Maps -sivustolle. Haulla voit tarkistaa samalla myös monen apteekin aukioloajat. Apteekit itse vastaavat aukioloaikojen ylläpidosta ja oikeellisuudesta.