Multivita suosikit syyskuussa -15 %

multivita kampanja

Multivita on jälleen Suomen luotetuin vitamiinimerkki! (Suomen Luotetuin merkki -tutkimus 2019, Valitut Palat)

Väsyttääkö? Onko veto pois? Syötkö epäsäännöllisesti ja olisiko ruoan monipuolisuudessa toivomisen varaa? Suomen suosituimmasta* vitamiinituotesarjasta löydät laadukkaat valmisteet, joiden avulla täydennät helposti oman tai perheesi ruokavalion. Multivita-monivitamiinituotteiden monipuoliset vitamiini -ja kivennäisainekoostumukset perustuvat aina uusimpiin suomalaisiin ravitsemussuosituksiin.

Laadukkaaseen Multivita-tuoteperheeseen kuuluvat suosittujen koko perheen monivitamiinituotteiden lisäksi myös C- ja B-vitamiini- sekä omega-3-rasvahappo- ja magnesiumsitraatti+B6-valmisteet. Nyt kannattaa suunnata apteekkiin, sieltä saat hyvää ja asiantuntevaa neuvontaa valitessasi sopivia valmisteita.

Orionin tuotekampanjoissa mukana olevat apteekit

*Tamro Bright Pharmacy Market MTH 5/2019

Lue lisää vitamiineista ja hivenaineista

Näytä kaikki artikkelit
23.5.2014 / Vitamiinit ja hivenaineet

Vitamiinien ensisijainen lähde on ravinto, mutta useimmilla meistä on tietyissä elämänvaiheissa ja terveydentilan muutoksissa syytä käyttää vitamiinilisiä.

Lue lisää
21.9.2012 / Vitamiinit ja hivenaineet

Mikäli olet 50+ ja haluat täydentää ruokavaliotasi vitamiineilla, se kannattaa tehdä laadukkaalla monivitamiinivalmisteella, Orionin asiantuntijat neuvovat.

Lue lisää
31.5.2019 / Vitamiinit ja hivenaineet

Jos liikkuu paljon, myös keho voi tarvita ekstra-annoksen vitamiineja ja kivennäisaineita. Magnesiumlisää saattaa tarvita esimerkiksi silloin, kun ruokavalion hiilihydraatteja rajoitetaan.

Lue lisää