Multivita Omegalive – laadukas kalaöljytuotesarja

multivita omegalive

Multivita Omegalive kalaöljykapselit eivät sisällä lisättyjä vitamiineja, joten voit huoletta nauttia niiden ohella päivittäisen monivitamiini -tai D-vitamiinivalmisteesi!

Multivita Omegalive- tuotesarjan kalaöljyn raaka-aineena käytetään Tyynessä valtameressä kasvaneita sardellia, kilohailia ja muita pienikokoisia, korkean rasvapitoisuuden omaavia kaloja. Etelä-Amerikan rannikko on yksi maailman puhtaimmista vesialueista ja kalakantojen sekä ympäristön tilaa valvotaan tarkkojen kansainvälisten ympäristökriteerien mukaisesti. Kalakannan kestävyyteen on kiinnitetty paljon huomiota ja alueella toimivat kalastajat ovat sitoutuneet noudattamaan kestävän kalastuksen periaatteita. Multivita Omegalive-valmisteissa käytetty kalaöljy täyttää tiukimmatkin laatukriteerit, sillä kalan alkuperästä lähtien koko valmistusketju on keskittynyt laadukkaan ja puhtaan kalaöljyn tuottamiseen.

Multivita Omegalive tuotesarjaan kuuluu neljä tuotetta, joiden koostumus on kehitetty juuri apteekissa asioivaa kalaöljyn ostajaa varten. Apteekista ostetaan erityisesti vahvoja ja erityisryhmien valmisteita. Esimerkiksi Multivita Omegalive Strong on päiväannostukseltaan (2 kaps.) apteekin vahvin kalaöljykapseli ja samalla myös apteekin myydyin* kalaöljyvalmiste. Multivita Omegalive Juniori on perheen pienimmille tarkoitettu pehmeän geelimäinen, pureskeltava kalaöljyvalmiste, joka sisältää myös luuston normaalia kasvia tukevaa D3-vitamiinia. Raskaana olevia varten sarjasta löytyy oma, laadukas kapselimuotoinen valmiste, jossa on painotettu erityisesti DHA-rasvahapon osuutta.

Kysy asiantuntevasta apteekista neuvoa itsellesi parhaiten sopivan kalaöljyvalmisteen valinnasta!

Tutustu tuotteisiin: multivita.fi


*Tamro BRIGHT Pharmacy Market MAT 2/2019

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Näytä kaikki artikkelit
23.5.2014 / Vitamiinit ja hivenaineet

Vitamiinien ensisijainen lähde on ravinto, mutta useimmilla meistä on tietyissä elämänvaiheissa ja terveydentilan muutoksissa syytä käyttää vitamiinilisiä.

Lue lisää
21.1.2015 / Vitamiinit ja hivenaineet

Moni tietää jo, että kalaöljy on terveellistä. Mutta miksi on tärkeää saada erilaisia rasvahappoja? Mihin rasvaa tarvitaan?

Lue lisää
8.10.2018 / Vitamiinit ja hivenaineet

Vegaaninen ruokavalio ja erilaiset kasvissyönnin muodot kiinnostavat yhä useampia. Oikein koostettuna vegaanius sopii vaikkapa urheilijallekin.

Lue lisää