Multivita Magnesiumsitraatti + B6 kampanja 1.-31.5.2019

multivita magnesiumsitraatti

Multivita Magnesiumsitraatti+B6 tuotteet löydät lähimmmästä apteekistasi!

Magnesium on yksi elimistön tärkeimmistä elektrolyyteistä ja se vaikuttaa elimistössä monin tavoin. Magnesium mm. edistää lihasten ja hermoston normaalia toimintaa, vähentää väsymystä ja uupumusta sekä edistää normaalia elektrolyyttitasapainoa -ja energia-aineenvaihduntaa.

Valitse omasi laadukkaista Multivita Magnesiumsitraatti+B6-tuotteista; raikkaan greipin tai lime-sitruunan makuinen Multivita Magnesiumsitraatti + B6 purutabletti tai makeutus -ja aromiaineeton nieltävä tabletti. Yksi tabletti sisältää 150 mg magnesiumia hyvin imeytyvässä sitraattimuodossa ja 2 mg magnesiumin imeytymistä tukevaa B6-vitamiinia. Kaikki sarjan tuotteet sopivat myös vegaaneille!

Tutustu Multivita Magnesiumsitraatti -tuotteisiin

Saattaisit olla kiinnostunut myös:

Näytä kaikki artikkelit
9.4.2019 / Vitamiinit ja hivenaineet

Mistä saada riittävästi kalsiumia ja D-vitamiinia, jotta luusto voisi hyvin ja pysyisi lujana vielä iän karttuessakin? Professori Christel Lamberg-Allardt Helsingin yliopistosta vastaa kuuteen väittämään.

Lue lisää
14.3.2018 / Terveys ja hyvinvointi

Liikunta on tärkeä osa arkea, joten laita se kalenteriin ja pidä siitä kiinni. Liikuntaa kannattaa myös lisätä muun kivan tekemisen oheen.

Lue lisää
10.9.2015 / Vitamiinit ja hivenaineet

Kysyimme ylilääkäri Jan “Dr Body” Sundellilta, millä ravintolisillä kuntoilijan kannattaa ruokavaliotaan täydentää.

Lue lisää

Etsi lähin apteekkisi

Hakutoiminto avaa hakutuloksesi uuteen välilehteen Google Maps -sivustolle. Haulla voit tarkistaa samalla myös monen apteekin aukioloajat. Apteekit itse vastaavat aukioloaikojen ylläpidosta ja oikeellisuudesta.