Multivita Plus & Multivita Juniori MIX kampanja 1.-28.2.2019

Multivita 250 tabl. kampanjabanneri 1140x267_10034_1902.jpg

Multivita on Suomen luotetuin vitamiinivalmistemerkki!
(Suomen Luotetuin merkki -tutkimus 2019, Valitut Palat)

Väsyttääkö? Onko veto pois? Syötkö epäsäännöllisesti ja olisiko ruoan monipuolisuudessa toivomisen varaa?

Suomen suosituimmasta* Multivita-monivitamiinisarjasta löydät laadukkaat valmisteet, joiden avulla täydennät helposti oman tai perheesi ruokavalion. Multivitan monipuoliset vitamiini- ja kivennäisainekoostumukset perustuvat aina uusimpiin suomalaisiin ravitsemussuosituksiin.

Nyt helmikuun ajan kampanjatarjouksessa suuren suosion saavuttaneet Multivita Plus- ja Multivita Juniori MIX -kampanjapakkaukset – saat 250 tablettia 200:n hinnalla. Suuntaa pian apteekkiin monivitamiiniostoksille, sillä Multivita-kampanjapakkauksia on saatavilla vain rajoitettu erä.

Tutustu Multivita-tuoteperheeseen: multivita.fi

*IQVIA MAT 12/2018

Orionin tuotekampanjoissa mukana olevat apteekit

Lue lisää vitamiineista ja hivenaineista

Näytä kaikki artikkelit
23.3.2016 / Vitamiinit ja hivenaineet

Vitamiinien ensisijainen lähde on ravinto, mutta useimmilla meistä on tietyissä elämänvaiheissa ja terveydentilan muutoksissa syytä käyttää vitamiinilisiä.

Lue lisää
23.3.2016 / Vitamiinit ja hivenaineet

Riittääkö kaikille sama D-vitamiiniannos? Mitä D-vitamiinivarastoille käy Suomen pimeän talven aikana? Lue professori Ilari Paakkarin vastaukset D-vitamiiniväittämiin.

Lue lisää
4.2.2019 / Vitamiinit ja hivenaineet

Mikäli olet 50+ ja haluat täydentää ruokavaliotasi vitamiineilla, se kannattaa tehdä laadukkaalla monivitamiinivalmisteella, Orionin asiantuntijat neuvovat.

Lue lisää

Etsi lähin apteekkisi

Hakutoiminto avaa hakutuloksesi uuteen välilehteen Google Maps -sivustolle. Haulla voit tarkistaa samalla myös monen apteekin aukioloajat. Apteekit itse vastaavat aukioloaikojen ylläpidosta ja oikeellisuudesta.