Back to School-vitamiinikampanja apteekeissa elokuussa

multivita juniori mix ja multivita omegalive juniori

Multivita on Suomen luotetuin vitamiinivalmistemerkki!*

Multivita Juniori Mix ja Multivita Omegalive Juniori ovat erityisesti perheen pienimmille suunniteltuja valmisteita monipuolisen ravitsemuksen tueksi. Jos ruokaympyrä mietityttää, taaperolla on menossa nirsoiluvaihe, yliherkkyydet vaivaavat tai kala ei muksuille maistu, apua löytyy lähimmästä apteekistasi!

Multivita Juniori MIX on lasten oma pureskeltava monivitamiinitabletti. Hauska monimakupakkaus sisältää kolmea eri makuista –ja väristä tablettia ja monipuolinen vitamiini –ja kivennäiskoostumus perustuu aina uusimpiin 2-9-vuotiaiden lasten suomalaisiin ravitsemussuosituksiin. Helposti suussa hajoavat lasten suosikit maistuvat mansikalta, toffeelta tai päärynältä. Mikä maku on teidän perheen suosikki?

Multivita Omegalive Juniori on hyvänmakuinen, pehmeä ja geelimäinen pureskeltava kalaöljyvalmiste. Makuna on perheen pienimmille maistuva hedelmäinen appelsiini-sitruuna. Valmiste sisältää vain luontaisia aromi –ja väriaineita ja on makeutettu ksylitolilla ja sorbitolilla. Tarvittaessa pieniinkin osiin pilkkoutuva geelimäinen tabletti sisältää vahvan annoksen omega-3 rasvahappoja sekä lapsen normaalia luuston kasvua ja kehitystä tukevaa D3-vitamiinia.

Tutustu Multivita-tuoteperheeseen: multivita.fi

*Suomen Luotetuin merkki -tutkimus 2019, Valitut Palat

Lue lisää vitamiineista ja hivenaineista

Näytä kaikki artikkelit
23.5.2014 / Vitamiinit ja hivenaineet

Vitamiinien ensisijainen lähde on ravinto, mutta useimmilla meistä on tietyissä elämänvaiheissa ja terveydentilan muutoksissa syytä käyttää vitamiinilisiä.

Lue lisää
23.5.2014 / Vitamiinit ja hivenaineet

Riittääkö kaikille sama D-vitamiiniannos? Mitä D-vitamiinivarastoille käy Suomen pimeän talven aikana? Lue professori Ilari Paakkarin vastaukset D-vitamiiniväittämiin.

Lue lisää
21.9.2012 / Vitamiinit ja hivenaineet

Mikäli olet 50+ ja haluat täydentää ruokavaliotasi vitamiineilla, se kannattaa tehdä laadukkaalla monivitamiinivalmisteella, Orionin asiantuntijat neuvovat.

Lue lisää

Haluatko ajankohtaisia vinkkejä hyvinvointiin, mielenkiintoisia artikkeleita sekä tietoa Orionin uutuuksista, tarjouksista ja kilpailuista?

Tilaa tästä uutiskirjeemme:

Annan suostumukseni Orionille uutiskirjeiden lähettämiseen ja markkinointiviestinnän kohdentamiseen antamaani sähköpostiosoitteeseen (lue lisää tietosuojaselosteesta).

Tilaus lähetetty. Vahvista tilaus klikkaamalla sähköpostiisi lähetettyä linkkiä.

Tilaus vahvistettu. Kiitos tilauksesta!

Vahvista Itsehoitoapteekin uutiskirjeen tilaus viestin lopussa olevaa linkkiä klikkaamalla.

Tutustu tietosuojakäytäntöön: https://www.orion.fi/tietosuoja

Mikäli et ole tilannut Itsehoitoapteekin uutiskirjettä tähän osoitteeseen, voit jättää tämän viestin huomiotta.

Vahvista tilaus tästä: