Varaudu kesän yllätyksiin!

kesalaakekampanja

Kesä on täynnä ihania asioita, mutta mukaan saattaa mahtua myös kaikkea yllättävää ja harmillista kuten iho-oireita hyttysten puremista. Kyyn kohtaaminenkaan kesässä ei ole tavatonta, siksi Kyypakkaus on hyvä olla varalla ensiapuna piston aiheuttamiin reaktioihin. Myös vatsa voi reagoida kesällä grilliruokien tai muun herkuttelun myötä normaalista poiketen. Kesällä voivat myös flunssan oireet tai tilapäiset kiputilat tulla yllätyksenä. Ei kuitenkaan syytä huoleen. Kun lääkekaapista löytyy Orionin kesälääkkeet, on apu lähellä.

Kun varaudut kesään kunnolla, on lomastakin helpompi nauttia.

Muistatko vielä Makkoset, joille sattui ja tapahtui talvella kaikenlaista? Miten perhe on varautunut kesän yllätyksiin?

Makkosten perhe viettää kesälomaa nautiskellen kuten monet muutkin suomalaiset. Heille vaan sattuu ja tapahtuu enemmän kuin muille. Onneksi Makkoset tunnistavat tämän ja osaavat varautua. Kun perheessä on allergiaa, herkkää vatsaa ja yksi innokas viherpeukalo, on syytä olla varusteet kunnossa, jotta voi täysin nauttia kesästä ja kaikesta ihanasta mitä se tuokaan tullessaan.

Isä on innokas viherpeukalo, joka viihtyy kukkapenkin äärellä. Hänen harmikseen siellä viihtyvät myös monet pistävät hyönteiset. Histec ja Pantyson-emulsiovoide ovat iskän luottovalinnat ärtyneeseen ihoon ja allergisiin oireisiin.

Äidillä on tapana nauttia kesällä runsaasti herkkuja; jätski varsinkin on ihan parasta! Myös grilli pöhisee kuumana ja siellä paistuu muutakin kuin kukkakaali. Herkuista seuraa äidille närästystä, mutta onneksi siihen auttaa Zolt. Lääkekaapista löytyy herkkävatsaiselle äidille myös Picorion sekä Lopex.

Perheen 15-vuotias Heikki viihtyy kesällä jalkapallokentällä. Kaverin kanssa tuli törmättyä nurmikentällä ja päässä pyörii vieläkin. Valmentaja vie Heikin lääkäriin ja ohjeistaa tarvittaessa käyttämään Burana 400 mg päänsärkyyn ja seuraamaan vointia mahdollisen aivotärähdyksen varalta. Onneksi äiti on varautunut ja ostanut lääkekaappiin tätä särkylääkettä.

10-vuotias Iida-tytär taas on herkkähipiäinen, herkkänenäinen ja allerginen aivan kaikelle mahdolliselle, joka kesällä kukkii ja kukoistaa. Hänen lomaoloaan helpottamaan lääkekaapista löytyy Histec ja Hydrocortison.

Lisäksi Makkosten naapurina asustaa vanha Herra Kyy, jota on syytä varoa, hän kun on vanha ja äkäinen. Ihan hänen takiaan perhe onkin ostanut Kyypakkaus-lääkkeen. Kaiken varalta.

Lisätietoa lääkevalmisteista saat klikkaamalla tuotenimeä. Tutustu huolellisesti pakkausselosteisiin.

Lue lisää aiheesta:

22.3.2021 Allergia

Kuinka siitepölyallerginen voi nauttia keväästä? Apua kannattaa hakea apteekin itsehoitovalmisteista, joilla allergiaoireita voi hoitaa tehokkaasti. Antihistamiini alkaa vaikuttaa jo alle tunnissa. Muista myös allergisesta nuhasta kärsivää nenää!

Lue lisää
24.6.2020 Hyvä olo

Hyvin varustettu mökin lääkekaappi poistaa kesästä monta murhetta. Käytä siis hetki aikaa ja tarkista loma-ajan lääkekaapin sisältö. Löytyykö aineksia haavanhoitoon, muistitko allergiat? Tarkista muistilistasta, mitä hoitotarpeita mökille mukaan!

Lue lisää
28.6.2019 Vatsan hyvinvointi

Vatsa tykkää rutiineista, siksi suoli monesti lakkoilee lomalla. Gastroenterologian erikoislääkäri Markku Peräaho neuvoo, miten kesävatsaan saa vauhtia.

Lue lisää