Orionin kesälääkekampanja

kesälääkekampanja

Kesä on täynnä ihania asioita, mutta mukaan saattaa mahtua myös yllättäviä ja ei-niin ihania asioita kuten ampiaistenpistoja, nokkosihottumaa, rasvaisen grilliruuan aiheuttamia vatsavaivoja ja yllättäviä kohtaamisia pihan perällä asuvan Herra Kyyn kanssa. Ei kuitenkaan syytä huoleen. Kun lääkekaapista löytyy Orionin oleellisimmat kesälääkkeet, on apu lähellä. Kun varaudut kesään kunnolla, on lomastakin helpompi nauttia.

Varaudu kesän yllätyksiin ja hanki kesälääkkeet Orionilta.

Tutustu Makkosten perheeseen!

Makkosten perhe viettää kesälomaa nautiskellen kuten monet muutkin suomalaiset. He vain tuppaavat olemaan sellainen perhe, että aina sattuu ja tapahtuu. Onneksi he osaavat kuitenkin varautua. Kun perheessä on allergiaa, herkkää vatsaa ja yksi innokas viherpeukalo, on syytä olla varusteet kunnossa, jotta voi täysin nauttia kesästä ja kaikesta ihanasta mitä se tuokaan tullessaan.

Isä on innokas viherpeukalo, joka viihtyy kukkapenkin äärellä. Hänen harmikseen siellä viihtyvät myös monet pistävät hyönteiset. Hydrokortison, Histec ja Pantyson-emulsiovoide ovat iskän luottovalinnat ärtyneeseen ihoon ja allergisiin oireisiin.

Äidillä on tapana nauttia kesällä runsaasti herkkuja; jätski ja muut namit kun ovat kesän kohokohtia! Niistä seuraa vain äidin harmiksi närästys, mutta onneksi siihen auttaa Zolt, äidin paras kaveri.

Perheen 15-vuotiaalla pojalla Heikillä on herkkä vatsa, joka toimii välillä miten sattuu. Loman suurin helpotus onkin häntä varten pakattu Picorion sekä Lopex. Niiden avulla poikakin voi lomalla hengähtää helpotuksesta.

Iida-tytär taas on herkkähipiäinen, herkkänenäinen ja allerginen aivan kaikelle mahdolliselle, joka kesällä kukkii ja kukoistaa. Hänen lomaoloaan helpottamaan on onneksi Histec.

Lisäksi Makkosten naapurina asustaa vanha Herra Kyy, jota on syytä varoa, hän kun on vanha ja äkäinen. Ihan hänen takiaan perhe onkin ostanut Kyypakkaus-tabletteja. Kaiken varalta.

Lue lisää aiheesta:

Näytä kaikki artikkelit
Totta vai tarua siitepölyallergian lääkityksestä – ota selvää allergialääkkeistä
1.4.2020 / Allergia

Vaikuttaako ravinto tai ruokailun ajankohta allergialääkkeen tehoon? Milloin lääkitys kannattaa aloittaa? Lääkeväittämiin vastaa lääketiedon koordinaattori, farmaseutti Leena Äyräpää Yliopiston Apteekista.

Lue lisää
28.6.2019 / Vatsan hyvinvointi

Vatsa tykkää rutiineista, siksi suoli monesti lakkoilee lomalla. Gastroenterologian erikoislääkäri Markku Peräaho neuvoo, miten kesävatsaan saa vauhtia.

Lue lisää
28.11.2016 / Vatsan hyvinvointi

Närästys on hyvin yleinen oire. On arvioitu, että länsimaissa ainakin 10 prosenttia aikuisväestöstä kärsii närästyksestä.

Lue lisää

Tilaa uutiskirjeemme: