Orionin flunssalääkekampanja

Mitä jos talven harrastuksissa käy haaveri? Pulkkamäessä menee liian lujaa tai kaukalossa kiekko osuukin väärään paikkaan? Nenäkin menee tukkoon raikkaasta pakkasilmasta huolimatta? Onko kurkku karhea? Päätä särkee? Orionilla on onneksi ratkaisu näihin ja moneen muuhunkin talven yllättävään vaivaan.

Muistatko vielä Makkoset, joille sattui ja tapahtui kesällä kaikenlaista? Miten Makkoset ovat varautuneet talven yllätyksiin?

Nuha, yskä ja kurkkukipu tulevat Makkostenkin perheeseen usein yllättäen, siksi lääkkeitäkin on hyvä olla kotona aina varalla.

Isä on innokas hiihtäjä, joka suihkii perinteisellä tyylillä lähimetsän latuja päivittäin. Hänen harmikseen nuhakuume iski ja hiihdosta pääsee nauttimaan vain penkkiurheilijana televisiota katsellen. Iskän luottovalinnat flunssan tainnuttamiseen ovat Burana-C 400 mg ja Nasolin 1 mg/ml nenäsumute.

Äiti nauttii pitkistä kävelylenkeistä talvisessa luonnossa. Isä on houkutellut hiihtokaveriksi, mutta äitiä arveluttaa pysyykö hän vauhdissa mukana. Flunssa on iskenyt nyt äitiinkin ja ulkoilut saavat odottaa. Nenä on tukossa ja vilunväreitä menee selkää pitkin. Parasta tehdä lämmin juoma mustaherukan makuisesta Para-Hot 500 mg jauheesta ja mennä peiton alle lepäämään.

Perheen 15-vuotias Heikki viihtyy jääkiekkokaukalossa. Kaveri taklasi kaukalon reunaan ja tähtiä näkyy vieläkin. Valmentaja vie Heikin lääkäriin ja ohjeistaa tarvittaessa käyttämään Burana 400 mg päänsärkyyn ja seuraamaan vointia mahdollisen aivotärähdyksen varalta. Onneksi äiti on varautunut ja ostanut lääkekaappiin tätä särkylääkettä.

10-vuotias Iida-tytär viihtyy pulkkamäessä ja lumiukkoja on kiva tehdä kavereiden kanssa. Nyt ulkoleikit saavat odottaa, koska nenä on tukossa. Siihen helpotusta tuo Nasolin 0,5 mg/ml nenäsumute.

Lisätietoa lääkevalmisteista saat klikkaamalla tuotenimeä. Tutustu huolellisesti pakkausselosteisiin.

Lue lisää aiheesta:

21.12.2020 Flunssan oireet ja hoito

Jomotusta ohimoilla, paineen tuntua, pakko hengittää suun kautta. Avaava nenäsumute helpottaa oloa ja lievittää poskiontelotulehduksenkin oireita. Katso videolta, kuinka saat nenäsumutteesta parhaan avun!

Lue lisää
23.9.2020 Flunssan oireet ja hoito

Kurkkukipu liittyy useimmiten tavalliseen virusflunssaan, joka paranee itsestään. Normaaliaikana oireita voi lievittää kotikonstein ja apteekin itsehoitotuotteilla.

Lue lisää
15.5.2020 Kipu ja särky

Urheiluvamman paras hoito on ennaltaehkäisy, mutta aina se ei riitä. Tapaturmia sattuu niin kilpaurheilijoille kuin liikunnan harrastajille. Katso videolta Helsinki Seagulls -koripallojoukkueen lääkärin ja fysiikkavalmentajan harjoitus- ja hoitovinkit!

Lue lisää