Devisol kampanjatuotteet lokakuussa -15 %

devisol kampanja

Vuoden pimein aika on jälleen alkamassa ja kesällä kertyneet elimistön D-vitamiinivarastot alkavat olla historiaa. Kotimaisista DeviSol D-vitamiinivalmisteista saat jatkoaikaa auringolle!

Suomessa valmistetun DeviSol-sarjan tuotteet löydät vain apteekista! Kysy tuotteista lisää asiantuntevalta apteekin henkilökunnalta.

Suomen suosituimmasta* DeviSol D-vitamiinituotesarjasta löydät laadukkaat valmisteet, joiden avulla täydennät helposti oman tai perheesi ruokavalion. Kaikki DeviSol-sarjan laadukkaat tuotteet ovat Suomessa valmistettuja ja niiden raaka-aineet huolella valittuja.

Sarjasta löytyy useita vahvuuksia sekä tuotemuotoja. Valitse hyvänmakuinen purutabletti tai makeutus –ja aromiaineeton nieltävä tabletti. Perheen pienimmille on oma laadukas tippavalmisteensa. DeviSol-purutablettien hyvän maun salaisuutena ovat luontaiset aromiaineet ja ne on makeutettu ksylitolilla ja sorbitolilla. Tehomakeuttajat jätämme muille. Viimeisimpänä tulokkaana sarjasta löytyy myös täysin kasviperäinen DeviSol Vege, joka sopii myös vegaaneille.

Orionin tuotekampanjoissa mukana olevat apteekit

*Tamro Bright Pharmacy Market MTH 9/2019

Saattaisit olla kiinnostunut myös

Näytä kaikki artikkelit
20.3.2019 / Vitamiinit ja hivenaineet

FT Veijo Nurmisen väitöstutkimus vahvisti entisestään kuvaa siitä, miten D-vitamiini tukee ihmisen immuunipuolustusta. Lisäksi ihmiskeho näyttää itse säätelevän sitä, minkä verran se päästää D-vitamiinia vereen.

Lue lisää
d-vitamiini saantisuositus
18.1.2019 / Vitamiinit ja hivenaineet

Pimeä talvi voi ehdyttää elimistön D-vitamiinivarastot. Tarkista ohjeillamme, saatko riittävästi D-vitamiinia. Kerromme vitamiinisarjamme ensimmäisessä osassa myös, miten D-vitamiini vahvistaa elimistön puolustusjärjestelmää.

Lue lisää
6.4.2017 / Vitamiinit ja hivenaineet

D-vitamiinilisien syöminen näyttäisi tuoreen tutkimuksen mukaan suojaavan akuutteja hengitystieinfektioita vastaan.

Lue lisää