Burana sai uuden olomuodon

buranagel

Itsehoitolääke

BuranaGel sisältää ibuprofeenia, samaa tuttua vaikuttavaa ainetta kuin muutkin Burana-perheen lääkevalmisteet

Buranagel 50 mg/g on iholle levitettävä geeli paikallisen kivun lyhytkestoiseen oireenmukaiseen hoitoon ylä- tai alaraajojen äkillisissä venähdyksissä ja nyrjähdyksissä tai ruhjeissa, jotka johtuvat hyvänlaatuisista vammoista (esim. urheiluvammoista).

Sisältää ibuprofeenia, joka lievittää kipua ja vähentää tulehdusta. Helppo levittää ja imeytyy nopeasti. Annostus 4-10 cm geeliä kipualueelle kolmesti päivässä, enintään 5 vuorokauden ajan. Aikuisille ja yli 14-vuotiaille. Ei raskauden viimeisellä kolmanneksella. Neuvottele käytöstä lääkärin kanssa, jos oireet pitkittyvät, jos olet yliherkkä jollekin särkylääkkeelle, sairastat maha- tai pohjukaissuolihaavaa tai sinulla on verenvuototaipumus.

Tutustu huolellisesti pakkausselosteeseen.

Lue lisää aiheesta:

Näytä kaikki artikkelit
5.4.2019 / Kipu ja särky

Kipu voi liittyä kudosvaurioon tai tulehdukseen, mutta kyseessä voi olla myös vaikkapa fibromyalgia. Jos kipua ei hoideta, voi seurata muita vaivoja.

Lue lisää
pippa laukka
20.2.2019 / Kipu ja särky

Kylmähoito tepsii akuuttiin kipuun, paikallishoitona kannattaa käyttää myös kipugeeliä. Terveelliset elämäntavat ja läheisyys ovat ennaltaehkäiseviä keinoja kohottaa kipukynnystä.

Lue lisää
6.11.2017 / Terveys ja hyvinvointi

Kun urheillessa sattuu, nopea ensiapu voi pienentää seurauksia huomattavasti. Erityisen huolellisesti pitää hoitaa kasvuikäisten vammat.

Lue lisää