Bellavita kampanja 1.-30.4.2019

bellavita

Iho aina ihanana – A-vitamiinin voimalla!

Säilytä iho ihanana päivin ja öin – A-vitamiinin voimalla! Bellavita on tehokkaasti kosteuttava, uudistava ja ravitseva ihonhoitosarja kaikille naisille, jotka haluavat pitää ihostaan hellää huolta. Bellavita-voiteet sisältävät runsaasti A-vitamiinia, luonnon omaa eliksiiriä, joka tarjoaa monipuolisesti kosteutusta, uudistusta ja elinvoimaa, ylläpitäen ihon kimmoisuutta. Voide levittyy helposti, imeytyy nopeasti ja sopii hyvin myös meikin alle. Sarjasta löytyy voiteet sekä päivä- että yökäyttöön. Valitse miedosti tuoksuva tai hajusteeton voide oman mieltymyksesi mukaan.

Osta nyt verkkoapteekista

Orionin tuotekampanjoissa mukana olevat apteekit

Saattaisit olla kiinnostunut myös:

Näytä kaikki artikkelit
13.3.2017 / Ihonhoito

A-vitamiinin positiiviset vaikutukset iholle on tiedetty jo vuosikymmenien ajan.

Lue lisää
6.8.2015 / Ihonhoito

A-vitamiini estää kollageenin hajoamista ja siten ylläpitää kollageenin määrää ihossa ja ihon hyvää kuntoa. Paksumpi ja paremmin kosteutta sitova iho tuntuu ja näyttää sileämmältä.

Lue lisää
27.5.2014 / Ihonhoito

Kuinka valita kosmetiikkatuotteet? Ihotyyppi on tärkein valintaperuste kosmetiikan valinnassa. Lue faktat ja karkota purnukka-ahdistus hyllyrivistöjen edessä.

Lue lisää

Etsi lähin apteekkisi

Hakutoiminto avaa hakutuloksesi uuteen välilehteen Google Maps -sivustolle. Haulla voit tarkistaa samalla myös monen apteekin aukioloajat. Apteekit itse vastaavat aukioloaikojen ylläpidosta ja oikeellisuudesta.