Aqualan Plus kampanja 1.-30.4.2019

aqualan plus

Rauhoittavaa kosteutusta herkälle iholle – monikäyttöisesti ja pitkäkestoisesti! Lue voidevinkit täältä!

Pitkäkestoisesti kosteuttava, geelimäinen Aqualan Plus on monikäyttöinen valinta koko perheen ihonhoitoon, sopien erinomaisesti sekä miehille että naisille. Se on tehokkaasti kosteuttava ja nopeasti imeytyvä perusvoide, joka jättää iholle miellyttävän tunnun. Iho ei myöskään jää tahmeaksi, rasvaiseksi tai kiiltäväksi. Hyvin levittyvä voide sopii kaikille: herkkäihoisille, atoopikoille sekä usein suihkussa käyville kuntoilijoille. Aqualan Plus on erinomainen myös karvaisille ihoalueille sekä vaikkapa partaveden, deodoranttien ja voiteiden pesuun. Tuoksuttomana se on erityisesti miesten mieleen!

Osta nyt verkkokaupasta

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Näytä kaikki artikkelit
nain syntyy perusvoide
28.11.2018 / Ihonhoito

Perusvoiteita on tehty Orionissa jo vuodesta 1953. Perusvoiteella tarkoitetaan lääketehtaan valmistamaa lääkkeetöntä voidetta, jonka tarkoituksena on parantaa ihon kuntoa.

Lue lisää
26.3.2012 / Ihonhoito

Vähentääkö säännöllinen perusvoiteiden käyttö ihon ärsytystä ja muita kysymyksiä ihonhoidosta. Asiantuntija kertoo mikä on totta ja mikä tarua.

Lue lisää
27.10.2014 / Ihonhoito

Perusvoiteella on ihon kosteutuksen lisäksi monta muuta käyttötapaa. Aqualan L sopii myös ihon ja hiusten puhdistukseen erityisesti herkkäihoisille.

Lue lisää

Etsi lähin apteekkisi

Hakutoiminto avaa hakutuloksesi uuteen välilehteen Google Maps -sivustolle. Haulla voit tarkistaa samalla myös monen apteekin aukioloajat. Apteekit itse vastaavat aukioloaikojen ylläpidosta ja oikeellisuudesta.