Aqualan L kesäkampanja 2019

aqualan l

Kevyt ja helposti imeytyvä perusvoide kaikille– kosteutukseen, meikinpoistoon, ihon kuorintaan – mihin vain! Tutustu voidevinkkeihin!

Aqualan L on kaikkien suomalaisten luotettava ja laadukas perusvoide. Se hoitaa, kosteuttaa ja ravitsee suomalaista ihoa kesän kaikissa riennoissa, valoisista päivistä yöttömään yöhön, mökkireissuista rockfestareille. Tämä nopeasti imeytyvä ja kevyt koko kehon tehokosteuttaja pehmentää ihoa ja lisää sen kimmoisuutta. Se sopii moneen käyttöön ja koko perheen tarpeisiin: kosteutukseen, pesuun, meikinpoistoon, rantaleikkien ja saunan jälkeen – ja moneen muuhun tilanteeseen. Myös atooppiselle, allergiselle, kuivalle ja herkälle iholle.

Osta nyt verkkoapteekista!

Tutustu tuotteeseen

Saattaisit olla kiinnostunut myös:

Näytä kaikki artikkelit
nain syntyy perusvoide
28.11.2018 / Ihonhoito

Perusvoiteita on tehty Orionissa jo vuodesta 1953. Perusvoiteella tarkoitetaan lääketehtaan valmistamaa lääkkeetöntä voidetta, jonka tarkoituksena on parantaa ihon kuntoa.

Lue lisää
4.7.2018 / Ihonhoito

Kesällä iho voi usein paremmin kuin talvella. Kesäihon hoidossa tärkeintä on auringolta suojaaminen ja riittävä kosteutus.

Lue lisää
27.10.2014 / Ihonhoito

Perusvoiteella on ihon kosteutuksen lisäksi monta muuta käyttötapaa. Aqualan L sopii myös ihon ja hiusten puhdistukseen erityisesti herkkäihoisille.

Lue lisää

Etsi lähin apteekkisi

Hakutoiminto avaa hakutuloksesi uuteen välilehteen Google Maps -sivustolle. Haulla voit tarkistaa samalla myös monen apteekin aukioloajat. Apteekit itse vastaavat aukioloaikojen ylläpidosta ja oikeellisuudesta.