Aqualan tuoteperheen kampanja 1.-28.2.2019

aqualan tuoteperhe

Aqualanin laadukas ja monikäyttöinen perusvoidesarja on kehitetty suomalaisen kuivan ihon vaativiin tarpeisiin. Aqualan L, Duo ja Plus -voiteet kosteuttavat, hoitavat ja ravitsevat ihoa kaikkina vuodenaikoina, kaikissa elämäntilanteissa. Tuotteet sopivat kuivan ihon peruskosteutukseen ja monikäyttöiseksi kosteusvoiteeksi koko perheelle, oli kyseessä vartalo tai kasvot. Voiteet ovat erinomaisia myös voidepesuihin sekä esimerkiksi meikinpoistoon. Kaikki Aqualan-tuotteet sopivat luonnollisesti myös herkälle iholle, atoopikoille sekä vaikkapa usein suihkussa käyville kuntoilijoille.

Osta nyt verkkoapteekista!

Tutustu tuotteisiin: perusvoide.fi

Orionin tuotekampanjoissa mukana olevat apteekit

Perusvoiteet kosteutukseen, meikinpoistoon, kylpyveteen, mihin vain. Lue voidevinkit

Lue lisää ihonhoidosta

Näytä kaikki artikkelit
27.9.2018 / Ihonhoito

Lapsen iho-oireita luullaan herkästi ruoka-allergiaksi. Joskus taustalla on kuitenkin ihosairaus, jolloin ruoka-aineiden välttelystä ei ole hyötyä, mutta saattaa olla ravitsemuksellista vahinkoa.

Lue lisää
29.5.2017 / Ihonhoito

Atooppinen ihottuma on krooninen ihosairaus. Säännöllisen rasvaamisen on todettu hoitavan atooppista ihoa ja vähentävän kortisonivoiteiden tarvetta.

Lue lisää
2.2.2019 / Ihonhoito

Talviaikaan iho tuntuu kuivalta ja jopa kireältä. Varsinkin ulkoilijat huomaavat kylmän ja kuivan pakkasilman koettelevan ihoa.

Lue lisää

Etsi lähin apteekkisi

Hakutoiminto avaa hakutuloksesi uuteen välilehteen Google Maps -sivustolle. Haulla voit tarkistaa samalla myös monen apteekin aukioloajat. Apteekit itse vastaavat aukioloaikojen ylläpidosta ja oikeellisuudesta.