Vaihdevuosiopas

Naisen elämään kuuluu monia muutosvaiheita, joista yksi on vaihdevuodet. Ajanjaksoon voi liittyä monenlaisia muutoksia ja oireita, kuten mielialan vaihtelua, univaikeuksia, kuumia aaltoja sekä haastavia tunteita ja ajatuksia. Mistään sairaudesta ei kuitenkaan ole kyse, vaan vaihdevuodet on elämänvaihe, jonka jokainen kokee yksilöllisesti.

Vaihdevuodet – Hoida ja voi hyvin -oppaasta saat paljon tietoa ja käytännöllisiä vinkkejä vaihdevuosiajan hyvinvointiin ja oireiden hoitoon.

Lataa oma oppaasi nyt!

Vaihdevuosiopas_600x852.jpg

Antamalla sähköpostiosoitteesi tilaat samalla Itsehoitoapteekin uutiskirjeen ja sallit Orion Oyj:n lähettää sinulle artikkeleita, etuja, tarjouksia ja uutisia sähköpostiisi. Tarjotaksemme sinua kiinnostavaa sisältöä sekä sinulle paremmin kohdennettua viestintää ja etuja Orion voi kerätä tietoja kiinnostuksen kohteistasi kyselyillä ja Orionin sivustojen selailuhistorian perusteella, mikäli olet antanut evästesuostumuksen. Voit koska tahansa peruuttaa uutiskirjeen saamassasi viestissä olevasta linkistä. Lue lisätiedot tietosuojaselosteestamme.