Keveät kesäjalat Sebamedin jalkavoiteilla

Kesällä tuuletetaan varpaita sandaaleissa ja hoidetaan hemmottelua huutavat jalat kuntoon. Sebamedin jalkavoiteilla saat helposti avun karheisiin kantapäihin sekä kipeisiin kovettumiin. Sebamed Revitalising Foot + Leg Cream, myös virkistää ja auttaa pitämään jalat raikkaina koko päivän. Voiteita saatavilla apteekeista!

Revitalising Foot + Leg Cream
Virkistävä voide kosteuttaa ja elvyttää väsyneitä, kuumottavia jalkoja. Voide on ihanteellinen esimerkiksi työpäivän, jumppatunnin tai juhlien jälkeen. Kokeile raikastavaa vaikutusta myös aamuisin ja anna deodoroivien ainesosien ehkäistä hikoilua ja hajujen muodostumista! Halutessasi kevennä oloa ja hiero voidetta kantapäitä ja varpaita myöden myös nilkoille sekä säärille – tunnet mentolin ihanasti viilentävän vaikutuksen!

Cracked Heel Balm
Täyteläisen ravitseva, hoitava voide on juuri sitä, mitä kuivan karheat jalat kaipaavat. Voide tuo nopeasti avun myös halkeileville kantapäille sekä pehmittää tehokkaasti kovettumia. Luonnolliset aktiiviaineet elvyttävät ja palauttavat ihon kosteustasapainon: pantenoli uudistaa, allantoiini pehmentää ja keratiini tekee kynsistä kauniit. Anna hetki aikaa itsellesi ja tee rentouttava jalkakylpy.