Biorion antaa uutta elinvoimaa hiuksille

Riitta on testannut uutta Biorion-hiusravinnetta kolmen kuukauden ajan ja hän on huomannut eron hiuksissaan ja kynsissään.

52-vuotiaan Riitan vaaleat hiukset ovat aina olleet vahvat ja pitkät. Muutama vuosi sitten hän huomasi, että hiuksia lähtee tavallista enemmän. - Niitä tuntui olevan entistä enemmän mustan takin olkapäillä, huiveissa, neulepaidoissa ja hiusharjassa.

Hiusongelmat ovat yleisiä ei elämänvaiheissa. Riitta ajatteli, että hiustenlähtö saattaisi liittyä työperäiseen stressiin. - Ruokavalioni on ollut ajoittain vähän yksipuolinen, kun painonhallintaan on yhdistynyt tiukka työtahti. Toki varmaan ikä ja hormonaaliset tekijätkin vaikuttavat, vaikka varsinaisia vaihdevuosioireita en mielestäni vielä tunnistanut, Riitta miettii.

Monipuolinen Biorion herätti kiinnostuksen

Biorion sisältää hiusten terveyttä edistävää biotiinia, sinkkiä ja seleeniä sekä rautaa, E-vitamiinia ja monipuolisesti B-ryhmän vitamiineja. -Kun kuulin Biorionista, olin erityisen innostunut sen monipuolisesta koostumuksesta ja siitä, että yksi kapseli päivässä riittää. Minulla ei ole ruoka-aineallergioita, mutta hyvä ystäväni kiitteli myös siitä, että Biorion ei sisällä gluteenia. Pakkauksesta tarkistimme molemmat heti, että Biorion on valmistettu Suomessa, Riitta kertoo.

Riitta on käyttänyt Biorionia kolmen kuukauden ajan. Hän ottaa yhden kapselin päivittäin heti aamiaisen jälkeen. - Ihan ensiksi huomasin, että kynteni ovat vahvistuneet. Hiustenlähtö on vähentynyt - sen huomaa sekä hiusharjasta että mustista vaatteista. Aion ehdottomasti jatkaa Biorionin käyttöä. Myös tuotetta testannut ystäväni on tyytyväinen. Hänen kampaajansakin huomasi, että uusia hiuksia on kasvanut enemmän viime käyntiin verrattuna, Riitta toteaa.

Tutustu tuotteeseen - Biorion hiusravinne