Järjestäjä
Orion Oyj

Osallistuminen ja arvonta-aika
Arvonta järjestetään Sebamed Clear Facen -kampanjan aikana 22.7.-18.8.2019. Kuluttaja-arvontaan voi osallistua kampanja-aikana Itsehoitoapteekki.fi:n kampanjasivulla.

Arvontaan osallistuminen edellyttää nimen sekä sähköpostin täyttämistä arvontapohjaan. Vapaaehtoisena kohtana arvontapohjassa avoin kohta ”Kerro paras vinkkisi finnejä vastaan.”

Epäselvin tai vajavaisin tiedoin tehtyjä osallistumisia ei huomioida. Järjestäjän henkilökunta tai perheenjäsenet eivät voi osallistua kilpailuun.

Palkinnot ja voittajan valinta
Kaikkien kilpailuun osallistuneiden kuluttajien kesken arvotaan 30x2 kappaletta leffalippuja.

Arvonta suoritetaan kilpailuajan päätyttyä.

Palkintojen luovutus ja voittajan julkistus
Järjestäjä ilmoittaa arvonnan suorittamisen jälkeen arvontavoitoista voittajille sähköpostitse. Järjestäjä pidättää oikeuden julkaista voittajien nimet internet- ja Facebook-sivulla. Jos voittajaa ei tavoiteta, arvotaan tilalle uusi voittaja. Järjestäjä vastaa palkinnon toimittamisesta voittajan ilmoittamaan osoitteeseen Suomessa.

Vastausten oikeudet ja henkilötietojen käsittely
Osallistumalla kilpailuun osallistuja antaa järjestäjälle peruuttamattoman oikeuden käyttää vastausta/kommenttia markkinointikampanjoissa sekä missä tahansa muussa kaupallisessa tarkoituksessa. Osallistumisen yhteydessä annettuja henkilötietoja käytetään vain kilpailun tarkoituksiin, ja ne hävitetään, kun kilpailu on päättynyt ja palkinnot toimitettu voittajille. Osallistumalla kilpailuun sallit henkilötietojesi keräämisen ja käsittelyn näiden sääntöjen mukaisesti.

Järjestäjän vastuunrajoitus
Järjestäjän vastuu arvontaan osallistumisesta rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen luovuttamiseen. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista arvontaan osallistumisen yhteydessä taikka osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista tai Järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista tapahtumista, jotka saattavat vaikuttaa esimerkiksi palkinnon hyödyntämiseen.

Verotus
Voittajat vastaavat mahdollisista palkintoon kohdistuvista veroista. Järjestäjä vastaa arpajaisverosta. Järjestäjä antaa tiedon palkinnoista ja palkinnonsaajan tarpeellisista henkilötiedoista veroviranomaisille voimassaolevien verosäännösten edellyttämän mukaisesti.

Tietosuojakäytäntö
Tutustu Orionin tietosuojakäytäntöön osoitteessa www.orion.fi/tietosuoja