Allerginen nuha, silmä- ja iho-oireet voivat olla kurjia kavereita. Tästä osiosta löydät kokemuksia allergiasta sekä vinkkejä oireiden hoitoon ja ennaltaehkäisyyn eri vuodenaikoina.
3.4.2018

Koivun siitepölyä on ennusteiden mukaan runsaasti tänä keväänä, mutta sää vaikuttaa siihen paljon. Allergiaoireisiin on saatavissa tehokasta apua.

Lue lisää
11.12.2017

Joulu tuntuu nenässä monina tuoksuina. Hyasintti, joulukuusi, tuoksukynttilät ja kaneli ovat monelle rakkaita joulun tuoksuja – moni suomalainen saa niistä kuitenkin oireita.

Lue lisää
29.5.2017

Siitepöly aiheuttaa allergisella nuhaa, aivastelua, nenän kutinaa ja tukkoisuutta, joskus myös yskää ja hengityksen vinkumista.

Lue lisää
1.2.2019

Ennaltaehkäisyllä ja itsehoidolla pääsee allergian hoidossa jo pitkälle, jos osaa aloittaa ajoissa.

Lue lisää
30.6.2016

Lämpö herättää hyönteiset ja käärmeet. Näin hoidat ja suojaudut niiden haitoilta.

Lue lisää
26.5.2016

Allergian ja tavallisen kesäflunssan erottaminen toisistaan voi olla hankalaa, sillä oireet ovat samankaltaiset. Näiden oireiden avulla tunnistat, onko paras apu allergialääke vai vuodelepo.

Lue lisää
5.2.2019

Kausiallergiasta kärsivä saa usein avun ilman reseptiä saatavasta antihistamiinista. Joskus allergikko tarvitsee kuitenkin lääkärin apua.

Lue lisää
1.2.2019

Siitepölyallergia ja allerginen nuha kannattaa hoitaa ajoissa ja oikein. Allergia- ja astmaliiton allergianeuvoja Anne Vuorenmaa tarjoaa parhaat neuvot

Lue lisää
Liikunta parantaa suorituskykyä
1.2.2019

Lääkkeet hoitavat astmaa, mutta myös liikunnalla, terveellisellä ruokavaliolla ja riittävällä unella voi hoitaa astmaa ja lievittää sen oireita.

Lue lisää
1.2.2019

Maitohappobakteereista on hyötyä atooppisesta ihottumasta ja maitoallergiasta kärsivälle.

Lue lisää