Vain se, mitä ihosi tarvitsee

Favora-tuotesarja on uudistunut. Selkeä valikoima, uusi ulkoasu ja kätevät pakkaukset ovat saaneet loistavaa palautetta käyttäjiltä. Herkän ihon tuotesarja tekee sen minkä lupaa: puhdistaa, hoitaa ja kosteuttaa.

Orionin Favora-tuotesarja on uudistunut. Favora on saanut kokonaan uuden ulkoasun ja paljon uusia tuotteita. Allergia- ja Astmaliiton kanssa yhteistyössä kehitetyt hajusteettomat uutuudet sekä vanhat tutut suosikkituotteet sopivat kaikille herkkäihoisille, jotka arvostavat puhtaisiin raaka-aineisiin perustuvaa ihonhoitoa. Favoran uusi slogan kuuluukin: Vain se, mitä ihosi tarvitsee. ”Halusimme yksinkertaistaa tuotesarjaa ja keskittyä herkän ihon tarpeisiin. Sarjan 13 tuotetta muodostavat ihonhoidon peruskivijalan”, tuotepäällikkö Leena Paattakainen Orion Pharmasta kertoo.

Yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa

Sarjan uudet hajusteettomat tuotteet on kehitetty yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa ja ne ovat saaneet oikeuden käyttää Allergiatunnusta. Lisääntyneet allergiat ja herkkyydet ovat Paattakaisen mukaan kasvattaneet apteekin kosmetiikka-asiakkaiden määrää. Favora-sarjan tuotekehityksessä on kiinnitetty huomiota paitsi koostumusten huolelliseen suunnitteluun, myös muihin käyttöä helpottaviin ja hygieenisyyttä parantaviin seikkoihin. Suurin osa sarjan kasvovoiteista on pakattu ilmatiiviisiin pumppupakkauksiin, jotka tekevät tuotteen käytöstä paitsi helppoa myös hygieenistä. Pumppupakkausten ansiosta säilöntäainetta tarvitaan huomattavasti vähemmän tai tuote voi olla jopa kokonaan säilöntäaineeton. ”Kuluttajan on helppo löytää selkeästä sarjasta kaikki tuotteet herkän ihon päivittäiseen hoitoon. Tuotenimet on esimerkiksi merkitty uudistuneisiin pakkauksiin suomeksi”, Paattakainen kertoo.

Teksti: Katri Saukkonen