Suomen suosituin perusvoide Aqualan L täyttää 30 vuotta

Orionin valmisti maailman ensimmäisen ihotautilääkärien kanssa kehitetyn perusvoiteen jo vuonna 1953. Perusvoiteet ovat Orionin neljänneksi myydyimpiä itsehoitotuotteita, ja ne valmistetaan Turussa. Orion on apteekeissa myytävien perusvoiteiden markkinajohtaja 550 000 kilon vuosivalmistuksella ja 54 % markkinaosuudellaan. Nyt 30 vuotta täyttävä Aqualan L on ollut jo pitkään Suomen myydyin perusvoide.

Orionin perusvoiteiden kaikki ainesosat ovat tutkittuja ja niiden sopivuus myös erittäin herkälle, allergiselle ja ihottumaiselle iholle on varmistettu. Pitkäaikaisten ihotautien, kuten atooppisen ihottuman hoidossa Orionin perusvoiteet kuuluvat peruskorvattavuuden piiriin. Perusvoiteet on kehitetty yhteistyössä suomalaisten ihotautilääkärien kanssa.

Aqualan hoitaa koko perheen

Aqualan L on ihon kevyt peruskosteuttaja, joka sopii koko keholle - ja koko perheelle, imeytyen nopeasti ja jättämättä ihoon tahmaista tuntua. Voide sopii kasvojen ihon kosteutukseen, suojavoiteeksi, voidepesuihin, meikinpoistoon ja silmämeikin poistamiseen.

Useisiin kosmetiikkatuotteisiin verrattuna perusvoide on paitsi hellävarainen, myös edullinen vaihtoehto. "Monissa perheissä kylpyhuoneen kaapit täyttyvät useista voiteista ja puhdistusaineista. Aqualan L on todellinen monitoimivoide, jonka ansiosta niin montaa purkkia ei tarvitse hankkia. Se on erityisen kätevä matkoilla, sillä yksi voide riittää koko perheelle", tuotepäällikkö Sari Lammi neuvoo.

Aqualan-voiteiden valikoima laaja

Aqualan-voiteita valmistetaan 337 000 kg vuodessa. Laajasta tuoteperheestä löytyy lukuisia vaihtoehtoja hoitavasta öljystä täysin rasvattomaan geeliin. Aqualan-tuoteperheeseen kuuluvat Aqualan L -voiteen lisäksi Aqualan Gel-, Aqualan Duo-, Aqualan Plus-, Aqualan Oil- ja Aqualan-ihonhoitotuotteet. "Ihonhoidossa tärkeintä on säännöllinen rasvaaminen. Aqualan Gel sopii hyvin myös rasvoittuvalle iholle. Tehokkaasti kosteuttava Aqualan Plus imeytyy todella nopeasti, joten sitä voi huoletta levittää iholle myös juuri ennen pukeutumista", Lammi kertoo.