Rakkaudesta hyvinvointiin

Hyvinvoinnin ammattilaiset ja messuvieraat kohtasivat I love me -tapahtumassa Helsingin Messukeskuksessa. Orionin osastolle kävijöitä vetivät uudet Fiilus-maitohappobakteeritabletit. Orionin 100-vuotisjuhlavuoden keräilykampanja sai kävijöiltä kiitosta.

20.–22. lokakuuta Helsingin Messukeskus täyttyi terveydestä, kauneudesta ja muodista kiinnostuneista ihmisistä. I love me -hyvinvointitapahtumassa Orionin messuosastolla maisteltiin uusia Fiilus-tabletteja ja jaettiin tuotenäytteitä ja -tietoa. Muutaman metrin päässä yhdysvaltalainen malli, meikkitaiteilija ja laulaja Jeffree Star esitteli kosmetiikkasarjaansa osastonsa ympärille pakkautuneelle yleisölle. Messutunnelma oli kuin rock-konsertissa konsanaan.

Orionin messuosaston iloiset työntekijät

Kampaaja Roosa tutustui Orionin osastolla Fiilus-tuotteisiin kantorepussa viihtyvän taaperonsa kanssa. “Käytämme maitohappobakteereita säännöllisesti. Nämä voisivat hyvin olla meillä päivittäisessä käytössä, sillä tablettimuotoisena näitä on helppo antaa lapsille,” kertoi kampaajan töistään vanhempainvapaalla oleva Roosa. Myös Roosaa kiinnosti viereisellä osastolla villinnyt Jeffree Star, jonka kosmetiikkasarjaa pääsi kokeilemaan ensimmäistä kertaa Suomessa.

Annuli Sarparanta jakaa Fiilus-näytteitä Roosalle ja hänen taaperolleen.

Tiina Koski saapui messuille Oulusta asti. Hiusalalla työskentelevä Koski ystävineen oli ollut kuuntelemassa Aki ja Rita Mannisen luentoa Hyvän energian lähteellä. “Pidin luennosta. Siinä puhuttiin siitä, kuinka asenne ratkaisee. Positiivinen asenne kantaa pitkälle”, kuvaili Koski. Orionin osastolle Kosken houkuttelivat Fiilus-näytteet. “Näin näitä apteekissa vähän aikaa sitten, ja katsoin, että voisin ostaa näitä tyttärelle. Vien näytteet hänelle maistiaiseksi,” hän kertoi. Koski käyttää Orionin tuotteita säännöllisesti ja hän on osallistunut Orionin 100-vuotisjuhlavuoden keräilykampanjaan jo kolme kertaa. “Varsinkin Aqualania kuluu.” 

Pirjo Rajala maistattaa Fiilus-maitohappobakteeritabletteja, Tiina Koski (edessä) sai omat näytteensä.

Orionin keräilykampanjan palkinnot ovat houkuttelevia: Finlaysonia, Arabiaa, Iittalaa, Marimekkoa ja Orionin omia tuotteita. Orionin sinistä osastoa vastapäätä Apteekkiplus myi Orionin tuotteita messuhintaan – tasarahalla. "Keräilytuotteista saa myös messuilla leimat. Varsinkin Devisol on mennyt hyvin kaupaksi,” kertoi tuotteita esille asetellut farmaseutti Amanda Nordman. Hän pitää Orionin keräilykampanjaa onnistuneena. “Kampanja kasvattaa myyntiä ja asiakkaat ovat iloisia saadessaan tuotelahjoja,” kertoi Nordman.

Farmaseutti Amanda Nordman, Apteekkiplus

Apteekkiplus on turkulaisen Wiklundin apteekin verkkoapteekki, josta voi tilata lääkkeet ja itsehoitotuotteet suoraan kotiovelle. Orionin keräilykampanja toimii myös nettiapteekissa: kun ostaa viisi keräilytuotetta, saa samaan postipakettiin haluamansa palkinnon.

Orionin osastolla pysähtyi myös fysioterapiaa opiskeleva Mikko Laitinen. Hyvinvoinnista kiinnostunut Laitinen vieraili I love me -messuilla ensimmäistä kertaa. Hän sai maistettavakseen Fiiluksen persikan ja vadelmanmakuiset maitohappobakteeritabletit. “Maistuu jugurtilta,” kuului Laitisen tuomio. “Hyvällä tavalla,” hän selvensi hymyillen.

Mikko Laitinen messuhumussa

Hanna-Leena Haapamäki saapui Messukeskukseen kahden tyttärensä kanssa. Häntä kiinnostivat messuilla erityisesti terveysruoat. Haapamäen perheessä käytetään maitohappobakteereita säännöllisesti. Apteekkiplussan osastolla he hyödynsivät messualennuksia ja mukaan tarttui d-vitamiinia ja perusvoiteita. “Leimat saimme, kuten tavallisestikin,” kertoi Haapamäki, jolla on jo useampi keräilykampanjakierros menossa. ”Tämä on helppo systeemi. Olemme saaneet jo useita tuotelahjoja,” Haapamäki hymyili, ja lähti tyttäriensä perässä messuhumuun.

Orionin messuosastolla Nina Vehniä esittelee Hanna-Leena Haapamäelle Favoran tuotesarjaa.

teksti: Eeva Anundi