Multivita Plus kampanja nyt apteekeissa - saat 250 tablettia 200 hinnalla

Multivita Plus on monipuolinen, juuri meille suomalaisille kehitetty monivitamiini. Se sisältää päivän kaikki vitamiinit ja kivennäisaineet.

Uusi koostumus
Multivita Plussan uudistetussa koostumuksessa on huomioitu nykyiset suomalaiset ruokailutottumukset ja viimeisimmät ravitsemussuositukset. Mukana on entistäkin enemmän C- ja D3-vitamiineja sekä foolihappoa. Täysin uutena ainesosana kokonaisuuteen on lisätty kilpirauhasen toiminnalle välttämätön jodi.

Multivita Plus on aikuisille suunniteltu monivitamiini, johon on lisätty mm. näkökyvylle tärkeätä A-vitamiinia. A-vitamiinilla on vaikutusta myös ihon, limakalvojen ja kudosten toimintaan. Foolihapon puute lisää nykytietämyksen mukaan riskiä sairastua sydän- ja verisuonitauteihin. Magnesiumin puute voi aiheuttaa mm. suonenvetoa ja rytmihäiriöitä.

Yhdestä Multivita Plus tabletista saat päivän kaikki vitamiinit ja hivenaineet.

Multivita-perheestä löytyy kolme hieman erilaista monivitamiinia, Multivita, Multivita Plus ja Multivita Juniori. Valitse omasi elämäntilanteesi mukaan.

Annostus:
Aikuisille yksi tabletti päivässä. Suositeltua annosta ei tule ylittää.

Multivita Plus ei sisällä laktoosia, gluteenia eikä hiivaa. Multivita Plus sisältää soijaöljyä. Multivita Plus on ravintolisä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota.

Multivita Plus tuotetiedot