Melatoniini Orion 1 mg lyhentää nukahtamisaikaa

Melatoniini Orion 1 mg lyhentää nukahtamisaikaa ja lievittää aikaerorasituksen yksilöllisiä oireita. Saatavilla on kaksi kätevää tuotemuotoa: suussa hajoava ja pienikokoinen, helposti nieltävä tabletti. Valmisteet eivät sisällä laktoosia, gluteenia, liivatetta, soijaa, hiivaa, eläinperäisiä aineita, väriaineita tai aromiaineita.

Suussa hajoava tabletti

Nopeasti suussa hajoava tabletti voidaan ottaa myös ilman nestettä esimerkiksi hampaidenpesun jälkeen tai lentokoneessa. Valmiste on neutraalinmakuinen, se ei sisällä makuaromia. Makeutusaineena on käytetty hammasystävällistä ksylitolia ja mannitolia.

Nieltävä tabletti

Melatoniini Orion 1 mg on nyt saatavilla myös pienikokoisena ja helposti nieltävänä tablettina. Jakouurteellinen tabletti ei sisällä makeutusaineita, joten se sopii myös henkilöille, joille ksylitoli tai mannitoli eivät sovi.

Suositeltua annosta ei tule ylittää. Valmistetta ei suositella alle 18-vuotiaille, raskaana oleville eikä imettäville äideille. Jos käytät jatkuvaa lääkitystä, varmista melatoniinin sopivuus lääkäriltä tai apteekista. Ravintolisä. Pakkauskoot 30 ja 100 tabl. Apteekista.

Tutustu huolellisesti pakkausselosteeseen

Melatoniini Orion 1 mg -tuotesivusto