Matka-apteekkiin vinkkejä Matkamessuilta

Orionin osastolla kävi kova kuhina heti ensimmäisenä messupäivänä.

Orionin osastolla kävi kova kuhina heti ensimmäisenä messupäivänä. Kysyimme messukävijöiltä, mihin he aikovat seuraavaksi matkustaa ja mitä heidän matka-apteekkiinsa kuuluu. Matkamessut järjestettiin Helsingin Messukeskuksessa 20–22. tammikuuta.

Orionin osastolla Matka-messuilla orionilaiset kertoivat, mitä matkalle kannattaa pakata mukaan. Messukävijät saivat osallistua myös synttäriarvontaan, jossa oli palkintona matkalahjakortti ja Orionin tuotteita.

Suuntana Lappi

Anu Isotupa, 40, Uusikaupunki

”Olen lähdössä kesällä yhteensä kahden viikon vaellukselle Utsjoki–Kevo-reitille Lappiin. Vaeltaminen on minulle uusi harrastus. Syksyllä lähden moottoripyöräilyreissulle Etelä- ja Keski-Eurooppaan. Matka-apteekkiini kuuluvat omat tärkeät päivittäiset vitamiinit, särkylääkettä, laastaria ja Bepanthenia. En tiennyt ennen Orionin osastolla käyntiä, että Orion täyttää jo 100 vuotta.”

Kaupunkilomia ja kiertomatkoja

Leena Helin, 65, ja Esko Helin, 65, Helsinki

”Emme vielä tiedä, mihin matkustamme seuraavaksi. Siksi tulimme tänne messuille hakemaan inspiraatiota. Viimeksi kävimme Tallinnassa. Tykkäämme kaupunkilomista ja kiertomatkoista. Olemme olleet esimerkiksi Prahassa ja Andalusian kiertomatkalla. Matka-apteekkiimme kuuluu aina laastaria, desinfiointiainetta, särkylääkettä, ripulilääkettä ja päivittäiset omat lääkkeet. Tiesimme kyllä, että Orion on jo 100-vuotias yritys.”

Kanarialle syksyä pakoon

Marja Savolainen, 68, Espoo

”Lähden syksyllä Kanarian saarille kolmeksi tai neljäksi viikoksi jatkamaan kesää. Suuntana on Teneriffa tai joku muu Kanarian kohde. Matka-apteekkiini kuuluu aina Orionin perusvoiteita, kuten Aqualan L –voidetta, maitohappobakteereita, särkylääkettä, rakkolaastaria ja Bepanthenia. Tiesin jo ennestään, että Orion täyttää tänä vuonna 100 vuotta.”

Opiskelumaa tutuksi

Huyen Vu, 20, Imatra

”Aion matkustaa Turkuun heinäkuussa, kun Tall Ship Races -tapahtumaan osallistuvat suuret purjelaivat ovat koolla kaupungissa. Olen kuullut, että Turku on kaunis kaupunki. Opiskelen ensimmäistä vuotta Imatralla. Matka-apteekkiini kuuluu aina maitohappobakteereita, vitamiineja, laastaria ja muita ensiaputarvikkeita. Orion on minulle vielä aika vieras yritys, mutta olen nähnyt kyllä yrityksen nimen aiemminkin.”

Haaveissa Amerikka

Aku Tehikoski, 17, Espoo

”En tiedä, mihin menen seuraavaksi matkalle, mutta toivottavasti Jenkkeihin. Olen ollut siellä kaksi kertaa aiemminkin. Viimeksi olin Miamissa. Yhdysvallat on hieno maa. Matka-apteekkiini kuuluu maitohappobakteereja ja Buranaa. Olen nähnyt jonkun mainoksen, jossa kerrottiin, että Orion täyttää 100 vuotta.”

Teksti ja kuvat Emmi Oksanen