Itsetunto kunnossa kouluun

Elämässä on parempaakin tekemistä kuin murehtia näppylöistä! Katso peiliin voittajana ja valitse finnien häätöön tutkitusti tehokas Sebamed Clear Face -sarja. Tuotteiden pH-arvo 5.5 vahvistaa ihon oman suojakerroksen luonnollista toimintaa, joka estää talirauhasia tukkeutumasta sekä torjuu aknea aiheuttavien bakteerien kasvun.

Kolme vaihetta ’n’ Go

Älä puristele! Käsistä rikkoutuneeseen ihoon leviävät bakteerit vain pahentavat tulehdusta. Ihotautilääkäreiden kehittämän Sebamed Clear Face -sarjan kolmivaiheinen aknen hoito-ohjelma tehoaa taatusti ja tulokset näkyvät jo kahden viikon päivittäisen käytön jälkeen. Puhdista, kosteuta ja puikota iho heleäksi. Kouluaamuna ihon puhdistukseen sopii helppokäyttöinen vaahto Clear Face Deep Cleansing Foam. Kosteuta akneihon tehotuotteella Clear Face Moisturizing Care Gelillä, joka imeytyy nopeasti, vähentää punoitusta ja parranajon jälkeistä ärsytystä. Viimeistele iho täsmähoitavalla, aamun pelastajalla, näppylät peittävällä Clear Face Anti-Spot Creamilla.

Älä huutele takarivistä

Vääränlainen hoito pahentaa iho-ongelmia. Saippualla peseminen kiihdyttää talin eritystä, eikä kuiva iho hengitä ja poista epäpuhtauksia yhtä hyvin kuin kimmoisaksi kosteutettu. Toisin kuin saippuaa sisältävät hoitotuotteet, Clear Face ei kuivata, ärsytä tai vahingoita ihon hapanta suojakerrosta. Sarjan tuotteet eivät myöskään sisällä ihohuokosia tukkivia mineraaliöljyjä. Sen sijaan Clear Face -tuotteet sisältävät runsaasti ihoa tasapainottavia ja kosteuttavia ainesosia. Esimerkiksi kasvovedessä on kurkku- ja silkkiuutetta, allantoiinia ja taikapähkinää.

Clear Face -tuotteiden sopivuus herkälle iholle on dermatologisesti testattu. Clear Face -hoitotuotteita voi käyttää myös aknelääkekuurin aikana tukemaan lääkehoitoa ja tuotteiden käytön voi aloittaa tarvittaessa jo 11—12-vuotiaana.

Tunne ihosi, luota Clear Faceen ja olet valmis astumaan koulun käytäville.