Orion Pharma oli mukana Helsinki City Run -tapahtumassa

Orionin pisteellä juoksutapahtuman Expo-näyttelyalueella oli esittelyssä Multivita Magnesiumsitraatti, joka on erinomainen tuote urheilijoille.

Multivita Magnesiumsitraatti auttaa palautumaan rankasta urheilusuorituksesta ja korvaa hien mukana menetettyjä elektrolyyttejä tukien samalla hermoston ja erityisesti lihasten toimintaa.  “Juoksun jälkeisenä aamuna tai jopa samana iltana juoksun jälkeen kyllä huomaa tarvitseeko apua lisäravinteesta. Jos lihas kramppaa, silloin kannattaa kokeilla Multivita Magnesiumsitraattia. Käytän itse sitä urheilusuoritusten jälkeen päivittäisten monivitamiini- ja kalaöljytuotteiden lisäksi. Samaa suosittelen kaikille muillekin juoksun harrastajille”, Orionin tuotepäällikkö Kirsi Saario toteaa.
 
Helsinki City Run kokosi puolimaratonille noin 13000 osallistujaa Suomesta ja ulkomailta. Antti Roos saapui Laukaalta juoksemaan puolimaratonia toista kertaa. “Epävirallinen juoksijanurani on kestänyt parisen vuotta. Käyn juoksemassa pari, kolme kertaa viikossa, miten arkikiireiltäni ennätän. Se on mukavaa omaa aikaa luonnon keskellä.” Antti pyrkii tukemaan liikuntaharrastustaan syömällä monipuolisesti kotimaista lähiruokaa ja lisäämällä hunajaa iso-isänsä oppien mukaisesti mahdollisemman moneen paikkaan. “Pari viikkoa ennen juoksutapahtumaa otan myös c- ja d-vitamiinilisiä normaalia useammin.”
 
Helsinkiläinen Linda Rosendahl osallistui ensimmäistä kertaa juoksutapahtumaan. “Tämä on aika uusi harrastus minulle. Parin vuoden aikana olen käynyt lenkillä silloin tällöin ja aktiivisemmin vasta parisen kuukautta. Lähden mielenkiinnolla ja mukavan jännityksen siivittämänä juoksemaan ensimmäistä puolimaratoniani." Päivittäisten monivitamiini- ja hivenainevalmisteiden lisäksi Linda kertoo käyttävänsä palautusjuomia kovan treenin jälkeen. “Viime viikot olen keskittynyt syömään hyvin. Olen kiinnittänyt erityistä huomiota siihen, että hiilihydraatit tulevat hyvistä, terveistä lähteistä”, Linda kertoo.
 
Espoolaisen Pauli Viljasen lenkkarit kulkevat matkalaukussa mukana työmatkoilla sekä kotimaassa että ulkomailla. “Pyrin olemaan tavoitteellinen juoksija. Sitä on tosin joskus hieman haastavaa sovittaa yhteen työelämän kanssa. Käytännössä käyn juoksulenkillä aina kun se on mahdollista.” Juoksukonkari kertoo suosivansa ruokavaliossaan kalaa ja kanaa, välttäen punaisen lihan syöntiä. "Lisäravinteita käytän päivittäin. Magnesiumia ja kalkkia hieman kausiluontoisemmin”, Pauli toteaa.
 


Sadan juoksijan kärkijoukkoon Helsinki City Runissa pääsi juoksemalla puolimaratonin 21,097 kilometriä hieman alle puolessatoista tunnissa.
 
Multivita Magnesiumsitraatti tuotekortti
 www.helsinkicityrun.fi


Teksti: Alex Leander ja Vesa Salmi
Kuvat: Vesa Salmi