Bevitamed - tehokkaat uutuudet päästä varpaisiin

Bevitamed Täishampoo hoitaa akuutin ongelman eli tappaa täit ja saivareet. Lisäksi se ehkäisee uudet täitartunnat. Uutuustuotteen teho perustuu olikodekeeniöljyyn, joka tukahduttaa ja kuivattaa täit sekä ainutlaatuiseen LPF-täisuojakertoimeen, joka ehkäisee uudet täitartunnat. Yleensä yksi hoitokerta Bevitamed Täishampoolla riittää. Täishampoon LPF-täisuojakerroin neutralisoi hiusten sähköstaattisen varauksen, mikä vähentää täin ja hiusten välistä vetovoimaa. Se myös muuttaa hiukset liukkaammiksi, eivätkä täit pysty tarttumaan hiuksiin. Tutkimuksen mukaan vielä kolmen vuorokauden kuluttua käsittelystä suoja uusia saivareita vastaan on 95-prosenttinen.

Syylänpoistoon on tarjolla uutta helppoutta, nopeutta ja turvallisuutta. Bevitamed Syylänpoistaja jäädyttää syylän juuria myöten. Tarkan annostelunsa ansiosta jäädytys kohdistuu ainoastaan syylään eikä vaikuta ympäröivään ihoon, mikä pienentää kivun riskiä. Siksi uutuus sopiikin hyvin myös lasten jalka- ja käsisyylien poistoon. Helppokäyttöinen Bevitamed Syylänpoistaja ei vaadi kokoamista, vaan on muutamassa sekunnissa käyttövalmis. Käsisyylää jäädytetään 20 sekuntia, jalkasyylää 40 sekuntia. Yleensä yksi hoitokerta syylää kohden riittää. Tuote sopii kaikille yli 4-vuotiaille. Pakkaus 50 ml, 18 hoitokertaa.

Bevitamed Hoitokynä kynsisieneen antaa näkyviä tuloksia jo neljässä viikossa. Kätevästä kynästä liuos levittyy helposti ja tunkeutuu tehokkaasti kynsilevyyn estäen sienen kasvun. Vaikutus perustuu luonnollisiin ainesosiin. Liuos kuivuu nopeasti, joten säännöllinen hoito on siistiä ja huoletonta. Ensimmäisen kuukauden aikana tarvitaan kaksi hoitokertaa päivässä, sen jälkeen riittää kerran päivässä. Yksi kynä riittää yhden kynnen noin kuuden kuukauden hoitoon.

Tuotteita on saatavilla apteekeissa sekä apteekkien verkkokaupoissa.