Aurinkoinen Miia Nuutila tähdittää Biorion-lanseerausta

Näyttelijä, juontaja Miia Nuutila istuu tammikuisena tiistaiaamuna kampaajan tuoliin. Tämä on Miialle tuttua: ennen kuin kamera käy, ammattilaiset valmistelevat luonnonkiharat hiukset ja herkästi hymyilevät kasvot kuvauskuntoon. Tänään Miian upeat hiukset ovat pääosassa, kun Orionin uutuuden, Biorion-hiusravinnelisän tv-spottia tehdään Tampereella.

Miia allekirjoittaa Biorionin ajatuksen siitä, että terveet, vahvat hiukset kasvavat elinvoimaisista hiusjuurista.  Ja että hiusten hyvinvointi lähtee sisältäpäin. – Syön terveellisesti ja juon paljon vettä. Kasvisruokavaliota täydennän B- ja D-vitamiineilla.

Henkiseksi valmentajaksi opiskeleva, energiahoitoja antava Miia tekee näyttelijän ja juontajan töitä free-pohjalta.  Vaikka työtahti on ajoittain tiukka, Miia sanoo päässeensä irti suorittamisesta.  – Vapaalla lähden mieluusti metsälenkille. Vesijuoksusta olen niinikään löytänyt oman lajini, kertoo Miia.

Energisyys ja iloisuus näkyy Miiasta ulospäin – jo aamusta varhain, ennen kun kampaaja-maskeeraaja on päässyt edes vauhtiin. Nauru hersyy ja silmät tuikkivat myöhään iltapäivälläkin, kun ohjaaja pyytää vielä kerran uusimaan otoksen. TV:ssä pyörivän, parinkymmenen sekunnin spotin taustalla jo kuvausvaiheessa tehdään kokonainen työpäivä, vaikka järeän kuvauskaluston molemmin puolin työskentelee kokeneita ammattilaisia.  TV-spottiin taltioidusta, Miian ja luottokampaajan välisestä rennosta ja hyväntuulisesta hetkestä ei pysty päättelemään, mitä kaikkea kameran toisella puolella on menossa ja kuinka ison porukan voimin – pienessä, persoonallisessa kampaamossa.

Biorion aloittaa, Maajussille Morsian jatkaa

Hyvinvoivat hiukset ovat tärkeässä roolissa Miian julkisessa työssä.  Biorion-spotin kuvausten jälkeen Miia nousi pohjoiseen vievään junaan: Maajussille morsian -sarjan 8. tuotantokausi alkaa olla viimeisiä kuvauksia vailla valmis. – Maaliskuun 19. päivä uusi kausi starttaa MTV3:ssa ja AVAlla, kertoo Miia.

Kun Biorion-lanseerauksen tv-mainonta alkaa 5.2. , voidaan varmuudella sanoa, että Miia on tänä keväänä TV:stä tuttu kasvo – upeine, vahvoine hiuksineen.

Teksti: Kati Nyberg